Atasoy Müftüoğlu Ankara'da

Atasoy Müftüoğlu Ankara'da
İslami konularda onlarca eseri bulunan gazeteci-yazar Atasoy Müftüoğlu sevenleriyle Ankara'da buluşuyor. Halen Eskişehir'de ikamet eden Atasoy, yarın saat 13'de kısa adı İnsander olan İslami Düşünce Ve Toplumsal Ahlak Araştırmaları Ve Dayanışma Derneği

Dernek yöneticileri, konferansın Ulus Işıklar Cad. Kardeşler Sk. No:3 adresindeki (Deniz Feneri Derneği yanı) dernek merkezi konferans salonunda gerçekleştirileceğini ve Atasoy'u Ankaralılarla buluşturmaktan mutluluk duyduklarını belirttiler.

Atasoy'un özgeçmişi

1942 yılında Trabzon/Çaykara'da doğdu. 1960 yılından bu yana yazı hayatının içinde bulunuyor. Kimi günlük gazetelerde aralıklı olarak köşe yazarlığı yaptı. Pek çok edebiyat, sanat, düşünce, kültür ve siyaset dergisinde denemeler yazdı/yazıyor. Uluslararası konferanslarda/seminerlerde tebliğler yayınladı. Şimdiye kadar yayınlanmış olan eserleri şunlardır: 

Firak, Furkan Günleri, Vakti Kuşanmak, Tevhidî Gerçekliğin Işığında, Vahyin Kılavuzluğu Altında, Rahman'ın Âyetleri Karşısında, Bunca Tuğyan Bunca Issızlık, Söyleşiler, Göklerin ve Yerin Dili, Yeni Bir Tarih Şafağı, Ümmet Bilinci, Bilinç Işıklarını Yakmak, Küresel Kuşatma ve Küresel İhtiraslar, İlahi Şiarları Özgürleştirmek, Barbarlığa Dönüş, Düşsel Ufuklardan Gerçek Ufuklara, Onurumuzla Yaşamak Elimizde.

Rıfat YÖRÜK/habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.