Kemer'de tiyatro heyecanı

Kemer'de tiyatro heyecanı
Antalya Kemer Belediye Tiyatrosu Atölyesi, 22 Ağustos 2008 Cuma günü seyirci karşısına çıkacak.

2000 yılından bu yana her yaz açtığı tiyatro kursları ile çocukları ve gençleri tiyatroya alıştırmak, sevdirmek ve öğretmek amacı taşıyan Kemer Belediyesi Tiyatro Atölyesi, bu yıl üç ayrı gruptan 'Ben Büyüyünce, Sevimli Dişler ve Elmanın Büyüsü' adlı üç ayrı oyunu sergileyecek.

7-16 yaş arası çocuk ve gençlere yönelik tiyatro kurslarına Temmuz ayı başında başlayan Kemer Belediye Tiyatrosu'nda 60 çocuk eğitim görüyor. Kurs bitiminde oyunlarını oynayacak olan çocuklar heyecanlarını gizleyemezken, kursu başarı ile bitiren genç tiyatroculara Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker tarafından sertifikaları verilecek. 

Tiyatro Atölyesi'ni okula benzeten Belediye Başkanı Şeker, "Çok sayıda çocuğumuz her yıl yaz sezonunda tiyatro atölyemizde ders görüyorlar ve tiyatro olgusunu en iyi şekilde öğreniyorlar. Tüm ailelerdeki heyecanı bende taşıyorum ve merakla cuma gününü bekliyorum" dedi. 

Kemer Belediye Tiyatrosu'nun oyunları, 22 Ağustos 2008 tarihinde saat 19.30'da Kemer Belediyesi Kültür Salonu'nda oynanacak. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.