Kitap-Kırtasiye fuarı 5 yaşında

Kitap-Kırtasiye fuarı 5 yaşında
Ümraniye Belediyesi’nin düzenlediği Geleneksel Kitap, Kültür ve Kırtasiye Tüketici Tanzim Satış Günleri Fuarı bu yıl 5. kez gerçekleştirildi. Açılış kurdelesini kesen Başkan Hasan Can ‘velilerimizin yükünü hafifletiyoruz’ dedi.

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Kitap, Kültür ve Kırtasiye Tüketici Tanzim Satış Günleri Fuarı, bu yıl 5. kez Ümraniyelilerin hizmetine sunuldu. Ümraniye Son Durak’ta düzenlenen bir programla açılışı gerçekleştirilen fuarın açılış törenine Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tekin, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Enver Kamış, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

CAN: ‘FUAR VELİLERİMİZİN YÜKÜNÜ HAFİFLETCEK’

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılış töreninde bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, açılışını gerçekleştirdikleri fuarın ilçe sakinlerinin, okul alışverişleri için tercih ettikleri bir mekan haline geldiğini söyledi. Fuarın uygun fiyatları ile de vatandaşların aile bütçesine katkıda bulunduğu belirten Can, sözlerini şöyle sürdürdü: 

“Bugün, burada açılışını gerçekleştirdiğimiz fuarın halkımız tarafından ilgiyle takip edildiğini görmek bizi çok mutlu ediyor. Ümraniye’ye yaptığımız hizmetlerin meyvelerini aldıkça, yorgunluklarımız, sıkıntılarımız ortadan kalkıyor. Bu yıl 5. sinin açılışını yaptığımız kitap, kırtasiye fuarının, vatandaşlarımızın okul masrafları konusundaki yükünü azalttığına inanıyoruz. Belediye olarak eğitim-öğretim alanında, ilçemizde önemli hizmetler gerçekleştirdik. Gerek okul ve gerekse ailelere eğitim konusunda büyük destek verdik. Bu konudaki katkılarımız sürecek.”

Başkan Hasan Can’ın konuşmasının ardından açılış faslına geçildi. Fuarın açılış kurdelesini Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve davetliler birlikte kesti. Başkan Can ve beraberindekiler açılışın ardından fuarı gezdi.

Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.