Liselilerden Güzel Bir Dergi ‘tebessüm’

Liselilerden Güzel Bir Dergi ‘tebessüm’
Kırıkkale’ye bağlı Keskin İlçesi Doğan Gürbüztürk Anadolu Lisesi’nin Kültür Edebiyat Kulübü “tebessüm” isimli bir dergi çıkardı.

Ülkemizde okullarda bulunan lise öğrencilerinin bazı kesimler tarafından meydanlara çekilerek kaos ortamının körüklenmeye çalışıldığı bu günlerde farklı ve güzel haberlerde geliyor.

Kırıkkale’ye bağlı Keskin İlçesi Doğan Gürbüztürk Anadolu Lisesi’nin Kültür Edebiyat Kulübü “tebessüm” isimli bir dergi çıkardı. Sahipliğini okul müdürü Nusret Kılıç’ın yaptığı dergi kültür ve sanat sayfaları ile göz dolduruyor.

Okul Müdürü Nusret Kılıç, Şubat 2012’de bu okulda görev yapmaya başladığını, görev yaptığı süre içerisinde öğrenciler ile birlikte çeşitli etkinlik, gezi ve ziyaretler düzenlediklerini, bu faaliyetlerin kapsamlı bir şekilde kamuoyuna sunmak istedikleri için böyle bir çalışma yaptıklarını belirtti.

Dergi; İlçe Kaymakamı Niyazi ULUGÖLGE’nin mesajları ile başlıyor. Okul Müdürü Nusret KILIÇ ise okuyucuları, nostaljik bir yazıyla on beş yıl öncesine, ilk görev yaptığı öğretmenlik yıllarına götürüyor.

Ziyaretler kısmında Keskin Belediye Başkanı Yrd. Doç. Dr. Bayram SAKALLI, Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Kadri KARTAL, İlçe Emniyet Müdürü Kazım KAMAN, İlçe Müftüsü Hüseyin KÖKSAL, İlçe Mal Müdürü Muharrem BULAK ile tarihsel ve kültürel değerlere sahip Ressam Rahmi Pehlivanlı Konağı, Hacı Taşan Kültür Evi, Eski Fişekhane (Şimdiki İHL) Binası, Sulu Mağara, İlçe Kütüphanesi dergide yer buluyor.

Okulun düzenlemiş olduğu çeşitli kutlama ve anma etkinlikler de dergide yerini alıyor. Kapak tasarımını Emel ARICAN’ın yaptığı Tebessüm Dergisi gerek içerik ve gerekse baskı kalitesi bakımından mükemmel ve profesyonel bir görüntü arz ediyor.

Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.