O artık 'Düğün Şarkıcısı'

O artık 'Düğün Şarkıcısı'
ABD'de yaşayan ünlü sanatçı Neşe Karaböcek, şarkılarıyla destek verdiği "Düğün Şarkıcısı" dizisinde rol almak için ülkeye döndü.

Umut Kurt, Hatice Aslan ve Erkan Can gibi başarılı isimleri bünyesinde barındıran Düğün Şarkıcısı, yaz dizisi olarak yola çıkmasına rağmen büyük beğeni toplayarak sezonda da devam edecek yapımlar arasında yer alıyor. Dizide, düğün şarkıcısı Bayram'ın aşkının yanısıra Kudret ve Şükran'ın hikayesi de ilgiyle izleniyor. Eski Türk filmlerini andıran Kudret-Şükran sahnelerinde, fonda ünlü sanatçı Neşe Karaböcek'in sevilen şarkısı "İntizar" çalıyor. Dizide en çok beğenilen bölümler de, bu şarkının ve Karaböcek'in diğer "nostaljik" şarkılarının söylendiği yerler oluyor.

"Dizi için geldim dönmeyeceğim"

Yeni Şafak Gazetesi'nde yer alan bir habere göre halen Amerika'da yaşayan Karaböcek, aldığı davet üzerine sadece sesiyle değil oyunculuğuyla da diziye destek vermek için Türkiye'ye döndü. Yirmi yıl önce Amerika'ya yerleşen ve ülkemize en son beş sene önce gelen Karaböcek, bu projede yer aldığı için oldukça mutlu olduğunu dile getiriyor. "Dizi için geldim, ama dönmeyeceğim" diyen Karaböcek, "Şimdilik konuk oyuncu olarak bir bölümde rol alacağım. Gerisini ise bekleyip göreceğiz. Bu dizi için ülkeme döndüm ve gördüm ki çok özlenmişim. Burada kalmaya karar verdim" şeklinde konuşuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.