Bir rapor uğruna! (KARA MİZAH)

Bir rapor uğruna! (KARA MİZAH)
Yıllar önce askere gitmemek için aldığı "çürük" raporu başına dert olan YARSAV Başkanı Eminağaoğlu, şimdi de "Akdeniz Ateşi" isimli bir hastalık taşıdığını ispatlamak için çabalıyor. Ancak kendisi Karadenizli olan başkana yakıştırılacak Akdeniz hastalı

Bu durum merhum Akif'in unutulmaz mısralarından alınan ilhamla "bir rapor uğruna yarab, ne hastalıklar uyduruluyor" şeklinde yorumlanıyor.

GATA muhabirimiz Akide Akredite, başkanla ilgili son haberleri hastane önündeki incir ağacının altından bildiriyor;

Askerlikten yırtmak için aldığı çürük raporunun "çürük" çıkması üzerine yeni rapor arayışlarına giren YARSAV (Yanıltıcı Raporla Askerliği Savma Kurulu) Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu'nun Etlik GATA'daki cansiperane çabaları medyaya malzeme olmaya devam ediyor.

Dün yine GATA'ya giderek tomografi, ultrason, pelüs AP ve kan tahlilleri yaptıran ve bunların hepsi de "maalesef" normal çıkan Başkanın "iyi" sonuçlara çok sinirlendiği için bu sefer tansiyonu ve ateşi çıktı. Bu sırada arkadaşı olan doktorun kafasında önce bir şimşek çaktı, sonra Başkana baktı ve şunları söyledi;

Bu kadarcık kusur

"Senin çok çabuk ateşin çıktığına göre mutlaka 'Ailevi Akdeniz Ateşi' hastalığı taşıman lazım. Allah bilir, çektiğin bu sıkıntılar yüzünden karnın da sık sık ağrıyordur. Bak gördün mü, hastalığın bütün işaretleri sende var. Tek tutmayan, hastalığın daha çok Akdeniz Bölgesinde görülmesi, seninse Artvin Şavşatlı yani Karadenizli olman. Eeee, bu kadarcık kusur kadı kızında da olur."

Bu ufuk açıcı bilgilerden çok yararlanan Eminağaoğlu şu an ansiklopedileri karıştırarak ve internette sörf yaparak "Ailevi Akdeniz Ateşi" hakkında harıl harıl bilgi topluyor ve öğrendikleri kendisindeki belirtilerle uyuşmazsa sinirinden yerinde hopluyor.

Rıfat Yörük/Habervaktim.com/Karamizah

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.