Sisi 'İ' tipi koğuşta kalacak(MİZAH)

Sisi 'İ' tipi koğuşta kalacak(MİZAH)
Sisi için "İ" tipi bir koğuş hazırlanmasına ancak ileride yaşanabilecek benzeri sıkıntılar düşünülerek üçüncü cinstekiler için "İ" tipi cezaevlerinin mutlaka kurulmasına karar verildi.

SİSİ İÇİN EMNİYETTE "KRİZ MASASI"

Ergenekon Operasyonu kapsamında 14 kişiyle birlikte gözaltına alınan "Travestiler Kraliçesi Sisi" lakaplı 'dönme' Seyhan Soylu'nun tutuklandığı takdirde yerleştirileceği yer konusunda Emniyet Genel Müdürlüğü'nde "kriz masası" oluşturuldu.

Bazı Emniyet amirleri, Türkiye'de üçüncü cinsin en çok konuşulan isimlerinden Sisi tutuklanırsa şimdilik klasik cezaevlerinin "kadınlar koğuşu"nda kalabileceğini ancak erkekler koğuşunda kalmasının sakıncalı olduğunu savunurlarken, bazı amirler de yeni açılan F tipi cezaevindeki bağımsız bir binada tek kişilik koğuşta kalması gerektiğini belirttiler.

Ancak "genç emniyetçiler"in 'bu tartışmalardan rahatsız olduklarını' beyan ederek üçüncü bir yol önermeleri üzerine başlayan tartışmalar bu gece sahura kadar sürdü. Sonuçta gençlerin önerisi kabul edilerek Sisi için "İ" tipi bir koğuş hazırlanmasına ancak ileride yaşanabilecek benzeri sıkıntılar düşünülerek üçüncü cinstekiler için "İ" tipi cezaevlerinin mutlaka kurulması amacıyla Adalet Bakanlığı'na resmi başvuruda bulunulmasına karar verildi.

28 Şubat'çı dönme

Bilindiği gibi Sisi namlı Seyhan Soylu JİTEM adına çalıştığını belirterek "28 Şubat'ın gizli kahramanıyım" açıklamasında bulunmuştu. Hrant Dink öldürüldüğünde de bazı internet sitelerinde "inşallah Sisi bu günlerde ölmez. Yoksa maazallah 'hepimiz Sisiyiz, hepimiz i…yiz' diye pankart açıp yürüyenler olur" geyikleri yapılmıştı. Siyasete atılmayı düşünen Seyhan Soylu DSP'den milletvekili aday adaylığı için başvurmuş, yerel seçimlerde de Trakya'da bir ilçeden ve yine DSP'den adaylığını koyacağını açıklamıştı. Sisi son olarak "Cumhuriyet kadınları" projesini Nurseli İdiz'le birlikte yürütüyordu.

Rıfat Yörük/Habervaktim.com/Mizah

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.