CHP, paketleri karıştırdı(MİZAH)

CHP, paketleri karıştırdı(MİZAH)
Yerel seçimler yaklaşırken taktik değiştirerek artık "halk" için de hizmet götürme kararı alan CHP'de ilk uygulama hüsranla sonuçlandı.

Genel Başkan Deniz Baykal'ın talimatıyla "pilot bölge" seçilen "Ankara'daki son kale" Çankaya'da Belediye tarafından başlatılan uygulama, halka gönderilecek "mütevazı" paketlerle belediye bürokratlarına "bayram hediyesi" olarak hazırlanan "görkemli" paketlerin karışması yüzünden skandalla sonuçlandı. Böylece CHP'liler, zaten alışık olmadıkları dağıtım işini yüzlerine-gözlerine bulaştırarak ilk uygulamada sınıfta kaldılar.


Söğütözü'ndeki CHP Genel Merkezi'nden binbir zorlukla sızdırdığımız bilgilere göre, parti tarafından Bayram öncesi CHP'li Çankaya Belediyesi bürokratlarına dağıtılmak üzere hazırlanan içi lüks yiyecek ve içecek maddeleriyle dolu paketler belediyenin bir odasında ilgililere dağıtılmak üzere istiflendi. Ancak yan odada da gecekondu semtlerinde oturan fakir vatandaşlara dağıtılmak üzere Baykal'ın talimatıyla hazırlanan erzak paketleri bulunuyordu. Dağıtım başladığında odalar karışınca bürokratlara dağıtılmak üzere hazırlanan ve içinde şampanya, likör, çikolata, havyar, suşi olan paketler fakir bir muhitte belirlenen isimlere verildi. Sevinçle paketleri açan vatandaşlar çıkan sosyetik ürünleri görünce hayal kırıklığına uğradılar. "Nerede bulgurumuz, şekerimiz, unumuz; siz bizi hepten unuttunuz, iyice sosyetik olmuşsunuz" diye tepki gösteren vatandaşlar belediye zabıtalarını sopalarla kovaladılar.

Belediye yöneticilerinin şaşkınlıkları ise daha fazla oldu. CHP'den gelen "bayram hediyesi" paketlerden bulgur, makarna, toz şeker, un, bayram şekeri gibi gıda maddelerinin çıktığını gören bürokratlar şoke oldular.

Bu karışıklık partiyi de karıştırdı. Zaten Genel Sekreter Önder Sav'ı başından savmak isteyen Baykal'ın bu fiyaskoyu koz olarak kullanacağı alınan bilgiler arasında…

Rıfat Yörük/Habervaktim.com/Mizah

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.