Sami Yusuf Kahramanmaraş'a geliyor

Sami Yusuf Kahramanmaraş'a geliyor
İslami müziğin sevilen ismi Sami Yusuf, 8 Kasım'da Kahramanmaraş'ta konser verecek. Azeri asıllı İngiliz sanatçının konserine 25 bin kişinin katılması bekleniyor. 

Afrika turnesinden sonra ilk konserini Kahramanmaraş'ta verecek olan sanatçı, sevenleriyle 12 Şubat Stadyumu'nda bir araya gelecek. 

Yusuf, Türkiye'de İstanbul Feshane Konseri ve Ankara Konseri'nden sonra üçüncü konserini Kahramanmaraş'ta vermiş olacak. Konsere çevre illerden katılımın da yüksek olması bekleniyor. 

Kahramanmaraş konseri öncesinde şehrin tarihi ve turistik mekanlarını da gezecek olan ünlü sanatçı, konser günü ana sponsor olan ünlü dondurma markalarından EDO'nun Yatılı Bölge'deki şubesi KAFEDO'nun açılışını yapacak ve hayranlarıyla imza gününde bir araya gelecek.

20 YTL olarak belirlenen konser biletleri sponsor firmalardan temin edilebilecek. Ünlü dondurma firması EDO'nun ana sponsorluğunda düzenlenecek olan konsere Maraş Park Recidence, Kahramanmaraş Lider İşadamları Derneği (KALİDA), Karde Dekorasyon, Tekbir Giyim, Nazar Giyim, Hedef Kırtasiye ve NT Mağazaları da sponsor olarak katkıda bulunacak. 

İslami müziğin en popüler sanatçılarından olan Sami Yusuf'u Kahramanmaraş'a getirmekten büyük mutluluk duyduklarını söyleyen Beyaz Düşler Prodüksiyon Koordinatörü Salih Yalçıneli, sanatçının bu yıl Türkiye'de sadece Kahramanmaraş'ta konser vereceğini hatırlattı. 

Büyük bir organizasyon gerçekleştirileceğine dikkat çeken Yalçıneli, konserin Kahramanmaraş'ın tanıtımı adına da büyük misyon üstleneceğinin altını çizdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.