Yıldırım ilk deplasman galibiyeti için ne adadı?

Yıldırım ilk deplasman galibiyeti için ne adadı?
Sivas'ın meşhur yatırı Kangallı Baba'ya mum diken Yıldırım "ilk deplasman galibiyeti sonrasında Kadıköy'de stadın içinde sarı-kırmızı renklere boyanmış deve kurban edeceğim" diye adakta bulundu.

İşte mizah yazarımız Rıfat Yörük'ün yazısı...

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, 5 maçta 3 mağlubiyet alan takımının kötü gidişine "dur" demek için çareler arıyor. Şimdiye kadarki en kötü lig başlangıcını yaşayan Fenerbahçe'de üç mağlubiyetin de deplasmanda alınması, "ilk maç sendromu olan takımın şimdi de "deplasman sendromu" yaşamasına yol açtı. Bu durum rakip taraftarlarca alay konusu yapılırken, Fenerbahçe'ye "sendrombahçe" göndermelerinde bulunuluyor.

Son yıllarda lige hep yenilerek başlayan takımının, taraftarlarını her sene başında üzmemesi için bir süre önce "önümüzdeki sezonlarda lige 2.maçtan başlama" kararı alan Yıldırım şimdi de ""deplasman boykotu" uygulamayı ciddi ciddi düşünüyor.

Deplasmandaki kısmetsizliği bozmak için kulübün tescilli kahini Medyum Lacivert'e başvuran Yıldırım, her gittiği deplasmanda da o şehrin türbe ve yatırlarını gezerek sarı-lacivert renklerde çaputlar bağlıyor. Son olarak Sivas'ın meşhur yatırı Kangallı Baba'ya mum diken Yıldırım "ilk deplasman galibiyeti sonrasında Kadıköy'de stadın içinde sarı-kırmızı renklere boyanmış deve kurban edeceğim" diye adakta bulundu.

Bakalım Yıldırım'a adağını yerine getirme fırsatı bu yıl içinde doğacak mı? Yoksa Aziz Başkan çıldırıp "dede" Aragones'i boğacak mı? Boğamazsa kovacak mı?

Yıldırım'dan çilekeş taraftarlara peruk

Bu arada Başkan Yıldırım'ın çilekeş taraftarlar için binlerce peruk siparişi verdiği öğrenildi. Alınan bilgilere göre bu peruklar, takımları kendilerine bu yıl saç-baş yoldurduğu için kel kalan çilekeş taraftarlara hediye edilecek. Peruklar sarı, lacivert ve sarı-lacivert olarak hazırlanacak.

Rıfat Yörük/Habervaktim.com/Mizah

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.