Sınır karakolları yayla turizmine açılacak (Kara Mizah)

Sınır karakolları yayla turizmine açılacak (Kara Mizah)
Dağlıca ve Aktütün gibi sürekli basılan ve yüzlerce şehit vermemize yol açan sınır karakollarımız için nihayet kalıcı çözüm bulundu. Bu konuda medyamızın mümtaz "akredite" temsilcilerine bir brifing verilerek "yolgeçen hanına dönen sınırlarımızın ve ik

Akredite medyadan sızan yani ikinci kaynaktan edindiğimiz bilgilere göre, boyuna şehit verilmesi yüzünden bozulan imajı düzeltmek ve vatandaşlardan gelen tepkileri azaltmak için böyle bir yola gidilecek.

Dağlıca ve Aktütün gibi "mutad" saldırılara uğrayan sınır karakollarının özelleştirilerek bungalov evlere dönüştürüleceği ve böylece yayla turizmine kazandırılacağı projenin amacı ise şöyle özetlendi;

Tesislerden PKK'lılar da yararlanabilir

"Nasıl olsa biz bu karakolları ve bölgeyi koruyamıyoruz. Üstelik sürekli saldırılarla yüzlerce askerimizi kaybediyoruz. Oysa özel sektör daha küçük ve daha dinamik olduğundan manevra alanları da daha geniş. Bölgeyi onlara bedelsiz olarak açarsak hem para kazanmış hem de korunmuş oluruz. Zira bölgeden birçok askerimizi çekerek masraftan ve zayiattan kurtulacağız. Buna karşılık burayı sahiplenip yatırım yapan özel sektör mensupları müşterilerini kaçırmamak için özel güvenlikleriyle burayı koruyarak kuş bile uçurtmayacaklar. Üstelik bu tesislerin namını duyup cazibesine kapılan dağdaki PKK'lıların bile zaman zaman sivil kıyafetlerle gelerek kalacaklarını ve buradaki sıcak su, sauna, televizyon, açık büfe gibi birçok imkanlardan yararlanıp tatil yapacaklarını, böylece ayaklarına kadar gelen bu hizmeti kesinlikle vurmayacaklarını düşünüyoruz. Ayrıca buraya yatırım yapan özel sektör mensuplarına faizsiz krediler verilerek, dağdan gelecek militanların ayaklarını iyice alıştırabilmeleri ve onları rahat imkanlarla uyuşturabilmeleri için sarı-kırmızı-yeşil renklerde indirimli abone kartı 'Dağkart'ın hayatiyete geçirilip yaygınlaştırılması sağlanabilir. Liderlerini de 'kral dairesi'ne bir çekebilirsek işimiz iş.

Görüldüğü gibi ne yapıyorsak hep vatan için yapıyor ve bir türlü bitmeyen terörün rantını kapıyoruz ! Projemiz, vatanımız, milletimiz ayrıca illetimiz PKK için hayırlı-uğurlu olsun. Dağlar ve yaylalar turistle dolsun. Silah sesleri yerine kuş sesleri ovalara yayılsın. Herkes bu manzaraya hayran olup bayılsın. Ayılıp bayılanlar turizm zayiatı sayılsın"

Rıfat Yörük/Habervaktim/KaraMizah

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.