Artut ve Demir'in eserleri sergileniyor

Artut ve Demir'in eserleri sergileniyor
Artut ve Demir'in eserleri Sanko Sanat Galerisi'nde sergileniyor

Ressamlar Kazım Artut ve Hakan Demir, Gaziantep Sanko Sanat Galerisi'nde sergi açtı. Ressam Hakan Demir, sergide, kâğıt, tuval ve ahşap üzerine yağlıboya, akrilik boya ve kolaj olmak üzere toplam 51 eserin yer aldığını söyledi. 

Gaziantepli sanatseverlerle buluşmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Demir, serginin 16 Ekim'e kadar gezilebileceğini kaydetti. 

Bu arada, sergi açılışına, Gaziantep Ticaret Odası Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri de katıldı. 


HAKAN DEMİR

Kahramanmaraş 1970 doğumlu olan Demir, 1991 yılında İnönü Üniversitesi Resim İş Eğitimi Bölümü'nden mezun oldu. Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde yüksek lisansını tamamlayan Demir, 1988'de Almanya'da iki dönem misafir öğrenci olarak eğitim aldı. Demir, halen Çukurova Üniversitesi İlköğretim Bölümü Sınıf Öğretmenliği Anabilim Dalı'nda öğretim görevlisi olarak çalışıyor. 

KAZIM ARTUT

Samsun'da 1958 yılında dünyaya gelen Artut, 1980 yılında Samsun Eğitim Enstitüsü Resim-İş Eğitimi Bölümü'nden mezun oldu, Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde Yüksek Lisans yaptı. 1997'de ABD Florida Üniversitesi'nde, 2003'te İngiltere Exeter Üniversitesi'nde araştırma ve incelemelerde bulunan Artut, halen Çukurova Üniversitesi İlköğretim Bölümü Sınıf Öğretmenliği Anabilim Dalı'nda öğretim görevlisi olarak çalışıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.