BDP/PKK’ya Çocuk Uyarısı

BDP/PKK’ya Çocuk Uyarısı
Avrupa’da yaşayan bir grup Kürt, kaçırılan çocukların serbest bırakılmaması durumunda PKK ve BDP’lilerin çocuklarının da kaçırılacağı uyarısında bulundu.

Diyarbakırlı 14 yaşındaki Sinan Böçküm’ün terör örgütü tarafından kaçırılmasına ailesinin verdiği tepki ile gündeme gelen ‘PKK’nın kaçırdığı çocuklar’ sorununda yeni gelişmeler yaşanıyor. Avrupa’da yaşayan bir grup Kürt, kaçırılan çocukların serbest bırakmaması durumunda PKK ve BDP’lilerin çocuklarının da kaçırılacağı tehdidinde bulundu.

TERÖR ÖRGÜTÜNE TEHDİT GİBİ UYARI

Kendilerini ‘Özgür Bireyler Topluluğu’ olarak niteleyen bir grup Avrupalı Kürt aydının internet sitesinde, PKK’nın kaçırdığı çocukları bırakmaması durumunda kendi çocuklarının da kaçırılacağı haberi verildi. Haberde şunlar kaydedildi: “PKK/BDP yöneticilerini açıkça uyarıyoruz. Bu kirli ve kanlı oyuna son vermezseniz hedef olacaksınız ve birileri de sizin Kolejlerde, Özel Okullarda ve Avrupa’da okuyan çocuklarınızı kaçıracaktır! Yarın çocuklarınız kaçırıldığında söyleyecek sözünüz olmayacaktır. Özgür Bireyler Topluluğu olarak bu güne kadar tüm öngörülerimiz doğrulandı. Görmediğimiz ve bilmediğimiz bir şeyi yazmadık ve söylemedik. İnsani görevimizi yaparak PKK/BDP yöneticilerini uyarıyoruz. Bu kirli politikalarınız sizin çocuklarınızın başını yiyecektir ve kısa zaman zarfında birileri de sizin çocuklarınızı kaçırmaya başlayacaktır. Aldığımız bilgilere göre yaşanan kirlilikten rahatsız olan yeni bir oluşum, PKK/BDP yöneticilerine ve çocukları dağa götüren aracılara karşı eylem hazırlığındadır. Kısasa kısas yönetimini uygulayacakları öğrenilen yeni oluşumun PKK/BDP yöneticilerinin çocuklarını kaçırma dâhil beklenmeyen etkili eylemler için hazır bekliyorlar… PKK/BDP yöneticilerine diyoruz ki, Ya insanlaşın ve halkın çocuklarının hayatıyla oynamaktan vazgeçin; Ya da kendi çocuklarınızın hayatını hiçe sayın! Tercih Sizindir!”

AİLELERE ÇAĞRI:
“KORKMAYIN, ÇOCUKLARINIZA SAHİP ÇIKIN”


Çocukları kaçırılan annelere ve ailelere de seslenilen haberde, “Anneler; Bir sisteme karşı çocuklarını korumaya başlamışsa; O Sistem çürümüş/çökmüş demektir! Binlerce çocuğu “Türkiye’nin demokratikleştirilmesi” adı altında kirli savaşa feda eden PKK, yeni çocukları da Esad’ın kanlı rejimini korumak için ölüme gönderiyor. Hiçbir Kürdlük iddiası olmayan, dahası açıkça Kürd/Kürdistan düşmanlığı yapan PKK’nın “Kürdlük” adına Kürd çocuklarını savaşa sürüklemesi kirli bir oyundan başka bir şey değildir. PKK hem savaş suçu işliyor hem çocuk haklarını ihlal ediyor hem de adı konulmamış bir soykırım politikasını Kürdlere karşı hayata geçiriyor. Özgür Bireyler Topluluğu olarak tüm anne-babalara sesleniyoruz: Korkmayın ve çocuklarınıza sahip çıkın! Çocuklarınız her hangi onurlu bir dava için değil, çetelerin ve diktatörlerin kirli emelleri için kaçırılıp feda ediliyor. Birileri de çocuklarınızın kanından beslenerek saltanat kuruyor. Gücünüzü birleştirin ve sesinizi yükseltin. Kararlı duruşunuzla çocuklarınıza mutlaka kavuşacaksınız.” denildi.

SİNAN’IN ANNESİNDEN CESARET BULDULAR

Annesi Ayser Bökçüm’ün çadır kurarak gerçekleştirdiği ‘PKK çocuğumu geri ver’ eylemi ile Diyarbakırlı Sinan’ı bırakmak zorunda kalan terör örgütünün elinde daha yüzlerce çocuk bulunduğu bildirilirken, Sinan’ın annesinin eylemi ile cesaretlenen anneler seslerini yükseltmeye başladılar. Bitlis’in Hizan İlçesi’nde oturan Aydın ailesinin daha lise birinci sınıfta okuyan çocukları Vedat 40 gündür PKK’nin elinde esir tutuluyor. Vedat’ın annesinin kaymakamlık önünde başlattığı eylem de devam ediyor.

Habervaktim.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum