BDP’li Belediyelerin “Stratejik Planı”

BDP’li Belediyelerin “Stratejik Planı”
Diyarbakır’da Büyükşehir ve Sur Belediyesi “2014–2019 Stratejik Plan Çalışmaları” yaparak demokratik özerkliğe giden yolu inşa etmeye başladıklarını duyurdular.

Çözüm Süreci’ni istismar etmeye devam eden BDP’li belediyeler 30 Mart seçimleri sonrası iyice gemi azıya aldılar. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve Sur Belediyesi “2014–2019 Stratejik Plan Çalışmaları” kapsamında hazırladıkları çalışma takvimi “özgürlük süreci” olarak adlandırılıyor. BDP’li belediyelerden yapılan açıklamada “Öz yönetimle özgür kimliğe şiarıyla, gelecek 5 yılı birlikte planlıyoruz” denilerek özerklik yolunda yapılacaklar anlatıldı.

DEMOKRATİK ÖZERKLİĞİ İNŞA EDİYORLAR!

30 Mart yerel seçimleri öncesi yaptıkları açıklamalarda seçimlerden sonra özgürlüklerini ilan edeceklerini söyleyen BDP’li belediye başkanları çalışmalarına başladı! Hatırlanacağı gibi HDP Eş Başkanı Sabahat Tuncel, “Seçimlerden sonra demokratik özerkliği inşa edeceğiz” diyerek HDP ve BDP’li belediyelerin yapmaları gerekenleri anlatmıştı. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve Sur Belediyesi seçimler sonrası harekete geçti. Geçtiğimiz hafta Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi "Gelin Geleceğimizi Birlikte Planlayayım" sloganıyla "Amed 2015-2019 Stratejik Plan Forumları" yaptı. Yapılan çalışmaların amacı ise “demokratik özerkliğin inşasını” gerçekleştirmek.

BDP’Lİ BELEDİYELERİN “STRATEJİK PLANI”

Sur Belediyesi de internet adresinden yaptığı açıklamalarda 5 yıl içerisinde belediye bünyesinde yapılacak çalışmaları duyurdu. “Stratejik plan” başlığı altında yapılan açıklamalarda “Sizlerle beraber bu kenti beş yıl boyunca beraber yönetip geleceği ile ilgili birlikte karar vereceğiz. Bu kadim kentin için güzel kararları bu mecliste alacağız. Doğruları ortak payda da, mantık çerçevesinde hep birlikte doğru kararlar alarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” denildi. Terör örgütü yuvası Kandil’den gelen emirler doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Sur Belediyesi, 2019 yılına kadar olan çalışmalarını şu slogan altında yapacaklarını belirtti: “Öz yönetimle özgür kimliğe şiarıyla, gelecek 5 yılı birlikte planlıyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum