Uçarlar'ın öykü, şiir ve makale kitabı çıktı

Uçarlar'ın öykü, şiir ve makale kitabı çıktı
Burdurlu Fatma Uçarlar'ın 'Edebiyat Türlüsü' olarak adlandırdığı öykü, şiir ve makalelerden oluşan 'Şöyle Giriversen Kapımdan' adlı kitabını Ticaret Borsası'nın desteğiyle okurlarıyla buluşturuyor.

Uçarlar, kitabında günlük yaşantıda karşılaştığı olumlu veya olumsuz etkilendiği konuları yazı ve şiir olarak kaleme almış. Uçarlar, "Biraz öykü, biraz deneme, biraz makale ve biraz da şiirlerle takviye yaptığım yazılarımdan oluşan 'Edebiyat Türlüsü' olarak adlandırdığım" diye tanımladığı kitabının yayınlanmasını sağlayan Burdur Ticaret Borsası Başkanı Baki Varol'u makamında ziyaret ederek teşekkür etti. Kitabındaki 'Sende Burdur'u Sevdim' şiirini okuyan Uçarlar, Varol'u ziyarete için gelenlerin de kitaplarını imzaladı. 

Burdur'da eğitimin ilk sırada geldiğini, veliler ile öğretmenlerin tüm eğitim camiasının büyük özveri örnekleri sergilediğini hatırlatan Borsa Başkanı Varol da, "Burdur'umuz, OKS ve ÖSS'deki haklı başarılarıyla Türkiye'mize örnek olmuştur. Bir işadamı olarak en iyi yatırımın eğitime yapılacağını vurgulamak istiyorum. Borsa olarak her zaman imkânlarımız ölçüsünde eğitim ve kültür için her zaman desteğe hazırız" dedi. 

Fatma Uçarlar, Burdur'da 12 yıl Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nde şube müdürü olarak çalıştıktan sonra son 3 yıldır da Isparta'da aynı görevi yapıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.