'Mustafa' yüzünden 'gavur' ilan edildi!

'Mustafa' yüzünden 'gavur' ilan edildi!
"Mustafa" filminin senaryosunu yazıp yönetmenliğini üstlenen Can Dündar, Atatürk'ü ilahlaştıranlardan eleştiri üstüne eleştiri alıyor. Deniz Baykal, Zeki Sezer ve ADD'cilerin ağır eleştirilerinden sonra ünlü bir sanatçı Dündar'ı "gavur" ilan etti. İşte

Tiyatro ve sinema sanatçısı Müjdat Gezen de Can Dündar'ı kıyasıya eleştirdi. Dündar'ı "liboş" olarak nitelendiren Gezen üstüne üstlük "gavur" bile ilan etti. Kısacası Can Dündar'ın tek suçu, Atatürk'ü isnat edilen "tanrısal" sıfatlarından soyutlayarak insan olarak işlemek yani "Mustafa" olarak tanıtmak…

Müjdat Gezen'in Can Dündar'a yönelttiği ve "bu kadarına da pes doğrusu" dedirten ağır hakaretlerle dolu açıklaması şöyle:

"Bugün Can Dündar Türkiye liboşlarının en önde gidenidir. İşine gelir içinden çıktığı dernek ve grupları yerden yere vurur. Gün gelir Atatürk'ün sofrasına hakaret eder. Herkese Müjdat Gezen tiyatrosunda gösterime giren Mustafa Kemal oyununu tavsiye ediyorum. Can Dündar gavurundan iyidir…"

Görüldüğü gibi Gezen Dündar'ı yerden yere vururken, fırsatı ganimet bilip kendi oyununun reklamını yapmayı da ihmal etmiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.