2020 yılından FLAŞ haberler(MİZAH)

2020 yılından FLAŞ haberler(MİZAH)
Sizlere 12 yıl ötesinden flaş haberler sunmak istiyoruz. Bakalım 2020 yılında ülkemizde ve dünyada neler değişmiş, neler değişmemiş?

BAYKAL NİHAYET İSTİFA ETTİ
CHP'nin 82 yaşındaki Genel Başkanı Deniz Baykal nihayet istifa ederek görevinden ayrıldı. 36 yıldır bu koltukta oturarak rekor kıran Baykal, kendisinden başlayarak partide bir gençleştirme operasyonu başlattığını söyledi. Baykal'ın yerine 80 yaşındaki Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu getirildi. CHP'nin bu gençleştirme operasyonuyla ilk yapılacak genel seçimlerde barajı aşmayı hedeflediği öğrenildi. Bilindiği gibi CHP 2018 genel seçimlerinde yüzde 5 oy alabilmişti.

DEMİREL: "BAŞÖRTÜLÜ ÖĞRENCİLER ALMANYA'YA GİTSİN"

Almanya'daki müslüman nüfus oranının yarıyı bulmasının ardından yapılan ilk seçimlerde Hıristiyan Demokrat Parti'nin müslüman başkan adayı Ali Müslüm ezici bir üstünlükle devlet başkanlığına seçildi. Almanya'nın ilk müslüman Devlet Başkanı ilk icraat olarak başörtüsünü üniversitelerle kamu kurumlarında serbest bıraktı. Bu gelişmeler üzerine görüşlerini açıklayan Süleyman Demirel "iğnelerle kafalarını bohça gibi bağlayan başörtülü kızlar okumak istiyorlarsa Almanya'ya gitsinler" dedi.

PKK'DAN AKTÜTÜN KARAKOLUNA 180. BASKIN

Terör örgütü PKK mensupları, İmralı'da bulunan liderleri Apo'ya bir erin yan bakması üzerine intikam amacıyla Aktütün Karakolunu yine bastılar. Örgütün 180. baskınında çıkan çatışmada şükürler olsun ki bu sefer zayiatımız olmadı. Taraf gazetesi olayın ardından manşetten verdiği haberde baskın esnasında komutanların Bodrum'da "bowling" oynadıklarını belgeleriyle ortaya koydu. Genelkurmay Başkanı Soner Baştuğ'da bir basın toplantısı düzenleyerek sert ifadelerle Taraf'ın manşetini yalanladı.

Rıfat Yörük/Habervaktim.com/Mizah

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.