Müjdat Gezen meğer 'Mustafa'yı beğenmiş

Müjdat Gezen meğer 'Mustafa'yı beğenmiş
Müjdat Gezen kendisine atfen bazı gazeteler ve internet haber sitelerinde yayınlanan "Bugün Can Dündar Türkiye liboşlarının en önde gidenidir. İşine gelir içinden çıktığı dernek ve grupları yerden yere vurur.

Gün gelir Atatürk'ün sofrasına hakaret eder. Herkese Müjdat Gezen tiyatrosunda gösterime giren Mustafa Kemal oyununu tavsiye ediyorum. Can Dündar gavurundan iyidir…" cümlelerini sarfetmediğini belirtti. Gezen "Mustafa" filmini çok beğendiğini ve öğrencileriyle yakın çevresine tavsiye ettiğini söyledi.

Gezen, konu hakkında Yeni Şafak gazetesi yazarı Ali Bayramoğlu'nu telefonla arayarak şu açıklamayı yaptı;

"Not: Dün yazdığım, Müjdat Gezen'in adının geçtiği yazı üzerine sanatçı beni aradı. Taraf Gazetesi'nde Müjdat Gezen'e atfen yayınlanan sözleri hiçbir şekilde kendisinin söylemediğini ifade etti. Ayrıca kendisinin Taraf Gazetesi'nden herhangi bir muhabir tarafından aranmadığını, kaldı ki Can Dündar'ın "Mustafa" filmini çok beğendiğini ve bunu başta öğrencileri olmak üzere, yakın çevresine söylediğini belirtti. Bu durumda bana Müjdat Gezen'den ciddi bir şekilde özür dilemek ve mahçubiyetimi belirtmek düşüyor. Taraf Gazetesi'nin ise bu konuda (dürüstlük ve güvenilirlik açısından) bir açıklama yapması gerekiyor. Bu asparagas haberi açıklaması icap ediyor. Aksi taktirde bundan böyle Taraf Gazetesi'nin haberlerini hiçbir şekilde ciddiye almayacağımı bir gazeteci olarak ilan ediyorum."

Taraf gazetesi de bir açıklama yaparak Gezen'den özür diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.