Göbek atarken, göbek adını düşürdü (MİZAH)

Göbek atarken, göbek adını düşürdü (MİZAH)
Seda Sayan'ın bir televizyon kanalında sabahları sunduğu kadın programına konuk olan eski dansöz Feriştah İştahlı göbek adını düşürdü. Herkesin şaşkın bakışları arasında gerdan kırıp Seda Sayan'la karşılıklı oynamaya başlayan Feriştah İştahlı, çok fazl

Program esnasında orkestranın çaldığı kıvrak müziğin nağmelerine daha fazla dayanamayan "tövbekar" dansöz "Allahım, günah yazma !" diyerek oturduğu yerden sallanmaya başladı. Müzik biraz daha coşkulu hale gelince "biraz yaz, biraz yazma" diyerek sandalyesinde oynamaya başlayan İştahlı, temponun iyice arttığı bir anda "ister yaz, ister yazma" diyerek kendini piste attı.

Herkesin şaşkın bakışları arasında gerdan kırıp Seda Sayan'la karşılıklı oynamaya başlayan Feriştah İştahlı, çok fazla göbek atınca Zennube olan göbek adını düşürdü. Bulanların "insaniyet namına" sözkonusu kanala başvurmaları istendi.

ZAYİ İLANI  
 
Bu kayıptan dolayı çok üzgün ve pişman olduğu gözlenen İştahlı, bazı gazetelere şu açıklamada bulundu;

"Ben ki tövbekar bir dansözdüm. 'İster yaz, ister yazma' diyerek haşa kendisine meydan okuyunca Allah cezamı verdi. Şimdi en büyük korkum, göbek adımın kötü niyetli kimselerin eline geçerek kötü işlerde kullanılması. Bunu önlemek için 'Göbek adımı kaybettim. Hükümsüzdür" yazılı zayi ilanları verdim. İnşallah başıma bir sıkıntı gelmez"  

Rıfat Yörük/Habervaktim.com/Mizah

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.