'Müstakbel kocam takma dişsiz olsun'(MİZAH)

'Müstakbel kocam takma dişsiz olsun'(MİZAH)
İlk defa evlenecek olan 67 yaşındaki teyzemizin damat adayında aradığı tek özellik dişlerinin takma olmaması. Bakalım teyzemiz 70 yaş civarında olup da çektiği sıkıntılardan dolayı dişlerini dökmemiş bir dede bulabilecek mi?

Televizyondaki evlilik programında ilginç talep

Bugünlerde bazı televizyonların en gözde yapımları evlilik programları. Tüm gün izlenme oranlarında ilk 20'ye girmeyi başaran bu programlara bakılırsa, memlekette kimsenin bekar kalmaya niyeti yok; herkes evlenmek istiyor. 70'lik dedeler, nineler, 20 yaşındaki genç kızlar, şu anda üç kanalda yayınlanan benzer formattaki evlilik programlarına başvurarak "evlenmek istiyorum. Bana yardımcı olun" diyorlar.

Bir sosyal ihtiyacı karşılama amacıyla hazırlandığı iddia edilen bu programlardan ciddi anlamda mizah malzemesi çıkarılabiliyor. Zira damat ve gelin adaylarının sunucular, talipler, telefonla arayanlar, stüdyodaki konuklar ve kendi aralarındaki sohbetlerinden zaman zaman insanları kahkahaya boğan müthiş komik diyaloglar çıkabiliyor.

ACELE TAKMA DİŞSİZ DAMAT ARANIYOR

Bunlardan biri de geçtiğimiz günlerde Fox TV'deki "Su Gibi" isimli programda yaşandı. Uğur Arslan ve Songül Karlı'nın sundukları bu "izdivaç" programına konuk olan 67 yaşındaki bayan ilginç talebiyle ortalığı kırıp geçirdi. Emekli olduğunu ve ilk defa evleneceğini belirten teyzemiz için müstakbel damadın yaşı önemli değildi. Aradığı tek özellikse damadın dişlerinin takma olmamasıydı. Çünkü teyzemizin dişleri orijinaldi ve takma dişlerini çıkartıp kavanoza koyan bir koca istemiyordu. At alırken dişlere bakılırdı ama yaşlı koca ararken dişlerine bakana da herhalde ilk defa rastlanıyordu. Şimdi temel soru şuydu? Acaba bu teyzemiz, 70 yaş civarında olup da çektiği sıkıntılardan dolayı dişlerini dökmemiş bir dede bulabilecek miydi?

Rıfat Yörük/habervaktim.com/Mizah

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.