Kadıköy Mağdurları Derneği kuruldu (Mizah)

Kadıköy Mağdurları Derneği kuruldu (Mizah)
9 yıldır Kadıköy'de galibiyet yüzü göremeyen bir grup Galatasaray taraftarı tarafından "Kadıköy Mağdurları Derneği" kuruldu.

Kısa adı KAMDER olan derneğin başkanlığına, Fenerbahçe'yi Kadıköy'de en son yendikleri 10 yıl önceki maçı gören şanslı taraftar Atik Fanatik getirildi. 

Mecidiyeköy'deki Cimbom Kıraathanesi'nde gerçekleştirilen kuruluş toplantısına çok sayıda "Şükrü Saraçoğlu" mağduru katıldı. Derneğin tüzüğünü daha önce hazırladıklarını fakat çok iddialı oldukları ve favori gösterildikleri son maçın sonucuna göre kuruluşu erteleme kararı aldıklarını belirten Başkan Fanatik "ancak bırakın galibiyeti 4-1 gibi farklı bir skorla yenilmemiz bizi mahvetti. Sayemizde yine Fener krizden ve çöküşten kurtuldu. Zaten bizimkiler her yıl böyle yapıyor. Aldığımız birkaç beraberliği saymazsak Kadıköy'de hep yeniliyorlar. Çoğunda da fark yiyorlar. Biz bu Fener'i bu yılki en kötü döneminde bile yenemezsek ne zaman yeneceğiz Allahaşkına abi ! Biz gerçekten Kadıköy mağduru değil miyiz?" dedi ve Başkan Yardımcısı Cimdal Kırmızı'ya sarılarak hüngür hüngür ağladı. Yaşanan bu duygusal sahneler birçok taraftarın da yüreğini dağladı.

FAHRİ BAŞKAN MONDRAGON
Toplantıda, derneğin fahri başkanlığına da, Kadıköy'de alınan en farklı mağlubiyet olan 6-0'lık maçta kalecilik yapan Kolombiyalı kaleci Mondragon'un getirilmesi oybirliğiyle kararlaştırıldı. Yönetim Kurulu tarafından tüzüğe eklenen bir maddeyle derneğin ancak Kadıköy'de alınacak ilk galibiyetten sonra feshedileceği hükme bağlandı.

Rıfat Yörük/Habervaktim.com/Mizah

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.