Yazarlardan çiğköfteli fasıl

Yazarlardan çiğköfteli fasıl
TYB Mensupları Ahmet Hatipoğlu ve Korosuyla bir araya gelerek mütevazı bir fasıl programı düzenledi.

TYB yönetimi, Ankara Şubesi, TYB üyeleri ve davetliler Ahmet Hatipoğlu ve Korosuyla bir araya gelerek mütevazı bir fasıl programı düzenledi. Çorba ve çiğ köfte ikramıyla başlayan program samimi bir hava içinde sürdü.

Ahmet Hatipoğlu ve Korosunun Tasavvuf Musıkîsi Faslına geçmeden bir takdim konuşması yapan TYB Vakfı Mütevellî Heyet Başkan Yardımcısı Ahmet Fidan, Hatipoğlu ve saz arkadaşlarıyla artık bir aile gibi olduklarını söyledi. Hatipoğlu Hoca ise fasıl öncesinde Türkiye'de dinî musıkî alanındaki gelişmelerin yakın tarihine dair kısa bir bilgi verdi ve fasılda sunacağı "Kâdirî Âyîn-i Şerîfi"ni nasıl besteleyip düzenlediğini anlattı.

TYB Genel Merkezi salonunda icra edilen fasıla milletvekili Muzaffer Baştopçu, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Dairesi Eski Başkanı Bülent Orakoğlu, Seçil Giyim sahibi Faik Güngör, Onursal Başkan D. Mehmet Doğan, Genel Başkan İbrahim Ulvi Yavuz, yönetimden Dr. Faruk Yılmaz, Celil Güngör, Ercan Yıldırım, TYB Ankara Şubesi Başkanı M. Akif Işık, eski TYB başkanlarından M. Atilla Maraş ve Hicabi Kırlangıç, Derya Örs, Suat Cebeci gibi davetliler katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.