THK, Van Gölü canavarının derisine de göz dikti

THK, Van Gölü canavarının derisine de göz dikti
Her Kurban Bayramı öncesi yaptıkları açıklamalarla ortalığı karıştıran Türk Hava Kurumu (THK) yöneticileri ortak bir basın toplantısı düzenleyerek, Van Gölü Canavarının derisine de talip olduklarını söylediler.

Kurum yöneticileri "muhteşem" projelerini gururla şöyle açıkladılar;

 

"Kurban derilerini bu yıl da şeriatçılara kaptırmayacağız. Bütün büyük ve küçük baş hayvanların derileri bizim olacak. Hatta Van Gölü Canavarı'nın derisi de… Kim bilir, bu canavardan kaç bin metrekarelik deri çıkar?... Tarikatçılar ve tüm gericiler bu deriyi kapmadan Van'a gidip, kuruma bağlı uçaklarla araştırma yapacak ve canavarı onlardan önce bulacağız. Bulur bulmaz kesip derisini tuzlayacağız. Gericiler yine gidecek geri, bize kalacak muhteşem deri. Onlar kalacak yaya, biz 'laik' THK planörleriyle aya.."

Gazetecilerin "Efendim, siz çıldırdınız mı? Hiç canavardan kurban olur mu?" diye sormaları üzerine çok kızan yöneticiler "Biz kesersek olur... Böylesine kocaman bir canavarın derisini almamak laikliğe ve de halkçılığa aykırıdır" dediler.

Öte yandan Van Gölü Canavarı'nın, bu açıklamalar üzerine çok korkarak dibe daldığı ve bir daha su yüzüne çıkmadığı öğrenildi.

Rıfat Yörük/Habervaktim.com/Mizah

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.