CHP kömür yerine koç dağıtacak(MİZAH)

CHP kömür yerine koç dağıtacak(MİZAH)
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, "çarşaf" açılımından sonra şimdi de Kurban Bayramı için büyük bir sürpriz hazırlıyor.

Genel merkezden sızan bilgilere göre CHP bayramda binlerce fakir aileye "koç" dağıtarak bu defa "kurban açılımı"nda bulunacak. Dağıtımın ardından yerel seçim kampanyası "koç" kurban edilerek ve "koç gibi partinin koç gibi lideri" sloganı öne çıkarılarak başlatılacak. 

İktidarın fakirlere kömür dağıtımını eleştiren CHP'nin farklı bir dağıtım kampanyası başlatarak AK Parti'nin oylarını dağıtmayı hedeflediği öğrenildi. Akredite mağduru araştırmacı-karıştırmacı CHP muhabirimiz Faik Antilaik'in, Önder Sav'ın yine açık bıraktığı cep telefonundan sızdırdığı bilgilere göre, Baykal "koç" konusunda kurmaylarına gerekli talimatları verdi. Ülkenin önemli koyun celepleriyle genel merkezde bir dizi görüşmeler yapan Baykal, "sıkılan elin fiyatta anlaşana kadar sallanması" şeklindeki geleneksel kurban pazarlığını da uygulayarak milli örf ve adetlerimize bağlı bir lider olduğunu bir kez daha ispatlamış oldu. Pazarlıklar neticesinde CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nun memleketi Tunceli'den gelen ve akrabası olan bir celepten Munzur Dağları'nda beslenmiş 5 bin adet koç alınması kararlaştırıldı.

Alınan bilgilere göre, isim ve adresleri Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden yürütülen 5 bin fakire, derilerine kırmızı altı ok damgası vurulmuş koçlar hediye edilecek. Ayrıca parti tarafından görevlendirilmiş kasaplar bayramda bu evleri tek tek ziyaret ederek ücretsiz kesim ve parçalama yapacaklar. Toplanan deriler ise THK'ya ve ADD'ye bağışlanacak.

Uygulama bu yıl sadece pilot bölge seçilen Ankara'da yapılacak. Böylece belediye başkan adayı Murat Karayalçın'a da lojistik destek sağlanmış olacak.

Rıfat Yörük/Habervaktim.com/Mizah

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.