ATV, Adana TV'ye dönüştü

ATV, Adana TV'ye dönüştü
Ülkemizin en çok izlenen televizyon kanallarından olan ATV, adeta Adana TV'ye dönüştü. Son zamanlarda yayınlanan dizilerde bol bol Adanalı karakterler kullanıp bu şehrimizin mutfağından ve şivesinden örnekler veren televizyonun açılımı artık "Adana TV"

Kanaldaki Adana furyası, Hümeyra'nın diziden ayrılmasıyla boşluğu doldurmak için Avrupa Yakası'na eklemlenen Adanalı "Dilber hala" karakteriyle başladı. Çok tutulan bu karakterin ardından başrolde Kurtlar Vadisi'nin meşhur Çakır'ı Oktay Kaynarca'nın oynadığı "Adanalı" isimli dizi başladı. Dizide Adana mutfağından sık sık "iştah açıcı" görüntülere yer verilirken, başroldeki kahraman yanında sürekli pul biber ve süs biberi taşıyor.

Yine ATV'de yeni yayına giren "Canım Ailem" dizisindeki "uzatmalı nişanlı" başrol karakterleri de Adanalı. Anlaşılan, adının başharfi "A" ile başlayan sanayici Ahmet Çalık'ın almasıyla gerçekten ATV'ye dönüşen kanal, Adanalılar sayesinde bu ismini tescillemiş olacak. ATV'de birden başlayan bu "Adana" sevgisinin kaynağı ise henüz anlaşılabilmiş değil. Zira yeni patron Ahmet Çalık Adanalı değil Malatya Yeşilyurt'lu. 

Ancak seyircilerin bu durumdan şikayetçi olduklarını sanmıyoruz. Ekranı kaplayan Doğu ve Güneydoğu dizileriyle Karadeniz dizilerinden sonra Adana, Mersin ve Hatay'ı anlatan Akdeniz dizileri tıkanan kanallara yeni bir soluk getirecek gibi…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.