PKK'yı Silifke'nin yoğurduyla vuracağız(MİZAH)

PKK'yı Silifke'nin yoğurduyla vuracağız(MİZAH)
PKK'yla mücadelede yeterince başarılı olunamayınca taktik değiştiren güvenlik güçlerimiz, yeni ve etkili bir metod uygulayarak "silahsız" bir operasyon yapma kararı aldılar.

Önümüzdeki ilkbahardan itibaren başlatılacak olan bu operasyonun adı "Cacık Harekatı", kullanılacak malzeme ise sadece yoğurt, su ve salatalık. Bu beyaz harekatın temel fikri ise, ayran ve yoğurdun "uyutucu" etkisinden yararlanmak…

Harekat çerçevesinde teröristlerin yoğun olarak bulunduğu dağlık bölgelere ve mağara önlerine karların erimesiyle birlikte tonlarca meşhur "Silifke yoğurdu" bırakılacak. Bu arada, ayran ve cacık seven teröristlerin arzuları da ihmal edilmeyecek.

Uzun bir kış dönemini saklandıkları mağara ve sığınaklarda sıkıntılı geçiren teröristler, birden karşılarında buldukları bu milli sıvı gıdalarımızın cazibelerine kapılıp bolca içerek uyuya kalacaklar. Güvenlik güçlerimiz de hiçbir çaba sarfetmeden ve tek kurşun harcamadan onları "armut gibi" toplayacaklar.

Bu metodun klasik silahlı yöntemlere göre çok ucuza mal olacağını belirten adının açıklanmasını istemeyen "omuzu kalabalık" bir etkili yetkili "özellikle sıkça saldırıya uğrayan Dağlıca ve Aktütün gibi sınır karakollarımıza bolca yoğurt stoklayacağız. Bu planımız sayesinde artık onları tamamen çökertecek ve 24 yıldır süren bu düşük yoğunluklu savaşı yoğurtla kazanacağız." dedi.

Etkili yetkili daha sonra "Silifke'nin yoğurdu/Ah sizi kimler doğurdu?/Sizi doğuran ana/PKK'yla mı yoğurdu?" ve "Yoğurt koydum mağaraya ellere vay" türkülerini söyleyerek ihaleye girmek isteyen firmalar tarafından getirilen örnek yoğurtları kaşıklamaya başladı.

Rıfat Yörük/Habervaktim.com/Mizah

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.