DTP yöneticileri kurbanda hindi kesecek (MİZAH)

DTP yöneticileri kurbanda hindi kesecek (MİZAH)
Ramazan'da otelde toplu halde kahvaltı yaparken görüntülenen DTP başkan, eşgüdümsel başkan ve yöneticileri, şimdi de Kurban Bayramı'nda kesmek üzere Kuzey Irak'tan 100 hindi sipariş ettiler.

Güya savundukları "Kürt halkı"nın inançlarına tamamen ters politikalarla tepki toplayarak günden güne itibar ve irtifa kaybeden ve her fırsatta "solcu" olduklarını söyleyen DTP (Demokratik Totem Partisi) yöneticileri, Kurban Bayramı'nda kesmek üzere Kuzey Irak'ın Zaho kentinden 100 adet hindi sipariş ettiler.

Ramazan Ayı'nda Antalya'da 5 yıldızlı bir otelde kamp yaparken basın mensuplarına kahvaltıda yakalanan ve genel seçimlerde Güneydoğu'da büyük oy kaybı yaşayan DTP yöneticileri, bu durumdan ders almamış olmalılar ki, şimdi de Kurban Bayramı'nda hindi kesmeye karar verdiler.

Roj TV'den canlı noel ayini

Habervaktim Diyarbakır muhabiri Şehmuz Poşulu'ya özel bir açıklamada bulunan partinin İl Başkanı Ecvet Ate "Bilindiği gibi Kürtler, Zerdüşt inancına mensup bir topluluktur. Sonradan kılıç zoruyla müslüman yapılmışlardır. Oysa biz ilerici, modern ve çağdaş bir toplumuz. Batıya kendimizi kabul ettirebilmemiz için bu imajı pekiştirecek davranışlarda bulunuyoruz. Yakında Diyarbakır'a kiliseler ve havralar açacağız. Ayrıca Roj TV de, 27 Aralık'ta bir Noel Ayinini, yılbaşı gecesi de Almanya'dan karnaval görüntülerini canlı olarak yayınlayacak. Onlar Noel'de hindi yedikleri için biz de bayramda hindi keseceğiz. İnanıyoruz ki bu jestlerimiz bağımsızlık sürecimizi daha da hızlandıracak" dedi.

Ate, muhabirimizin "kürt halkının Müslüman ve muhafazakar olduğunu kesinlikle dinsiz, ateist, marksist insanlarla hareket etmeyeceğini bilmiyor musunuz?" sorusunu ise şöyle cevaplandırdı:

"Amacımız halkımızı bilinçlendirerek bu gerici fikirlerinden kurtulmalarını ve laik-çağdaş yaşamın ışığıyla aydınlanmalarını sağlamak. Bu yüzden Müslüman mahallesinde salyangoz satmayı ve gerekirse Ergenekoncularla işbirliği yapmayı sürdüreceğiz."

Rıfat Yörük/Habervaktim.com/Mizah

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.