KEFSAD'dan ünlü sanatçıların fotoğrafı sergisi

KEFSAD'dan ünlü sanatçıların fotoğrafı sergisi
KEFSAD'ın organizasyonunda ünlü sanatçıların fotoğrafları sergileniyor

Karadeniz Ereğli Fotoğraf Sanatçıları Derneği (KEFSAD) organizasyonunda ünlü fotoğrafçıların çektiği resimlerden oluşan 'Türk Fotoğrafında 50 yıl' isimli fotoğraf sergisi açıldı. 

Türk fotoğrafçılığında ilkleri başaran ve fotoğraf sanatına ömürlerinin 50 yılını harcamış 3 ünlü fotoğraf sanatçısı Gültekin Çizen, İbrahim Zaman ve İsa Çelik'in çektiği fotoğraflardan oluşan 'Türk fotoğrafında 50' yıl isimli sergi AKM Zeki Oral Sergi Salonu'nda törenle açıldı. Açılış törenine Ereğli Kaymakamı Osman Ekşi, Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Altan Ünlü, Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Alptekin Dursun, Ereğli Belediye Meclis üyesi Turgut Tanyıldız ve sanatseverler katıldı. Açılış öncesi konuşan KEFSAD Başkanı Faruk Tunca "Sergilediğimiz 59 adet eser İstanbul Caddebostan Kültür Merkezi'ndeki ilk gösteriminden sonra Akdeniz Üniversitesi, Antalya ve Bursa Fotoğraf Sanatı Derneği'nde sergilenmiştir. KEFSAD olarak böyle bir organizasyonun 4. durağı olmaktan, şehrimizde sergilenmesinden büyük onur duyuyoruz" dedi. 

Protokol üyeleri tarafından serginin açılış kurdelesi kesildi. Dernek Başkan Tunca resimler hakkında sergiyi gezenlere bilgi verdi. Başkan Tunca ayrıca serginin düzenlenmesinde destekleri olan Ereğli Belediyesi, Canon ve Photoworld dergisine teşekkür etti. Sergi 24 Aralık'a kadar açık olacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.