Başkentliler müziğe doyacak

Başkentliler müziğe doyacak
Sanatçı Ömer Karaoğlu bu akşamki "İnsan Hakları Gecesi"nde sahne alarak Ankaralılara "İslami duyarlılık" taşıyan eserlerini seslendirecek.

Saat 18:00'da Kocatepe Kültür Merkezi'nde başlayacak programda Karaoğlu'ndan önce Ankaralı sevilen rock grubu "Endişe" de sahne alacak. Endişe yarın saat 18:00'da İstanbul Yolu üzerindeki ACity alışveriş merkezinde de bir konser verecek.

Ankaralılar bugün ve yarın akşam gerçekleştirilecek çeşitli ücretsiz etkinliklerde adeta müziğe doyacaklar.

MazlumDer Genel merkezi tarafından bu akşam saat 18.00'da Kocatepe Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek ücretsiz programda konuşmalar ve ödül töreninden sonra Ankara'nın sevilen rock grubu "Endişe" sahne alacak. Grup Endişe "Sakarya Türküsü", "Fetih Marşı", "Özür Dilerim Dünya" gibi sevilen parçalarını seslendirecek.

İslami hassasiyetle yola çıkan bu gruptan sonra gecenin finalinde sanatçı Ömer Karaoğlu Ankaralı sevenleriyle buluşacak. "Şehit Türküsü", "Mekke", "Kalksam Ve Dirilsem", "Savaşa Girdi Kalbim", "Kuşlar", "Ölüm Var", "Hani Bir Yanımız" gibi bir kuşağı etkileyen unutulmaz eserleri söyleyecek olan Karaoğlu geceye büyük zenginlik katacak.

Bu zengin programlı geceden sonra yarın akşam saat 18.00'da Yenimahalle İstanbul Yolu üzerindeki ACity Alışveriş Merkezinde de halka açık ücretsiz bir konser verilecek. Grup Endişe'nin vereceği bu konserin de büyük ilgi görmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.