Mengüşoğlu Ankara'da

Mengüşoğlu Ankara'da
AKV (Araştırma Ve Kültür Vakfı) Ankara Şubesi'nin bugünkü konuğu şair-yazar Metin Önal Mengüşoğlu olacak. Halen Bursa'ya yerleşmiş olan Mengüşoğlu, izleyicilere milli şairimiz merhum Mehmet Akif'i anlatacak. Programda Akif'ten şiirler de okunacak.

AKV Ankara Şubesi'nin geleneksel "Cumartesi Konferansları" çerçevesinde yapılacak olan konuşma, vakfın Mithatpaşa Cad. 62/6-Kızılay adresindeki şube binasında gerçekleştirilecek. Bugün saat 14:00'da başlayacak konferansın tamamlanmasının ardından dinleyiciler Mengüşoğlu'na konuyla ilgili sorular sorabilecekler. Programda Akif'ten şiirler de okunacak.

Vakıf "Cumartesi Konferansları"nda geçtiğimiz haftalarda Hasan Celal Güzel, Necmettin Turinay, Prof. Dr. Hayri Kırbaşoğlu, Şeyho Duman, Mustafa Tekin, Süleyman Arslantaş gibi isimleri konuk etmişti. Vakfın Şube Başkanı Recep Vidin, her hafta konusunda uzman bir ismi Ankaralılarla buluşturmaya devam edeceklerini belirterek "vefat yıldönümünde Akif'i anacağımız programımıza özellikle gençleri bekliyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.