Sebilay Derneği'nden hicret programı

Sebilay Derneği'nden hicret programı
Sebilay derneği tarafından her yıl geleneksel hale getirdiği hicret programın a  bu yılda 12/01/2009 tarihi akşamı   konferans düzenleyerek devam etti. Konferansa Hilal Tv de sahabe iklimini sunan Araştırmacı Yazar Muhammed Emin YILDIRIM

Asrı saadete hicret konulu konuşmasında peygamberlerden örnekler vererek çektikleri sıkıntıların arkasından hep hicretle rahatladıkları görüldü ve  hep kazananlardan oldular  İsa ,İbrahim Musa,Yakup,Nuh,Yusuf peygamberleri de örnek olarak gösterdiği Allah tan gelen emir doğrultusunda hareket etmeleriyle nelere maruz kaldığını ve dik duruşları sabırları sonucunda Allah ın rahmetiyle ödüllendirildiği örneğini gösteren M.emin yldırım hoca yı, halkın dikkatli bir şekilde konuşmaları dinlediği gözlendi.

Dernek başkanı M.Ersin Kaplan' ında kısa bir konuşmasıyla birlikte geceye günümüz sorunu olan İsrail in Gazze ye yaptığı saldırısını konu eden konuşmalar ve slaytlarla seyircilere duygulu anlar yaşattılar.

Konferans sonunda kitaplarını imzalayan Muhammed Emin Yıldırım, Alanya halkının kitaba ve böyle gecelere katıldıklarının son derce memnun edici olduğunu vurguladı.

habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.