'Halo dayı' New York'ta

'Halo dayı' New York'ta
Kurtlar Vadisi dizisinin sevilen karakteri Halo Dayı'yı canlandıran Sönmez Atasoy New York'ta...

Kuruluş kokteyli sonrasında kızı ve ekibi ile birlikte New York'ta müzikalleri ile ünlü Brodway Caddesi'ni gezen ünlü oyuncu, basın mensuplarının Brodway caddesi üzerinde röportaj taleplerini geri çevirriken, 'Brodway benim rüyalarıma girmiş bir yerdir ama benim işimi anlatmak o ışığın altında olmaz'' dedi.

Derneğin kurulmasına ön ayak olan ve Brodway'de sergilenmek üzere Kanlı Nigar oyununu hayata geçirmek isteyen Atasoy, aylar süren çalışmanın ardından hem topluluğun kuruluş kokteyline katıldı hem de Kanlı Nigar oyununun provalarını başlattı. Kızı ve beraberindekilerle müzikal tiyatronun kalbi olarak tanımlanan Brodway'de gezen Kurtlar Vadisi'nin Halo Dayı'sı, basın mensuplarının Brodway'de röportaj talebini geri çevirdi. Atasoy, "Neden röportajı orada yapmak istemediniz?" diyen basın mensubuna, ''Bizim yaptığımız mütevazı bir halk işi. Bu pırıltının işi değil. Biz bu parıltının Amerikası'nı yapmıyoruz. Gerçek Amerika'daki Türklere bir iş yapıyoruz. Bu yanlış anlaşılır'' dedi. "Projelerinizi görüşelim" denmesi üzerine ise Atasoy, ''O ışığın altında olmaz. 45 yıldır tiyatro ve sinemacıyım, o dekorda bu konuşma olmaz'' diye konuştu. Brodway'in ışıltılı dünyasına tepki duyup duymadığı sorusuna ise Atasoy, ''Brodway çok değerli bir yer. Ben 42 yıllık tiyatrocuyum ve Brodway diye benim rüyalarıma girmiş bir yer. Ama benim yaptığım iş buradaki Amerika'daki Türklerle beraber yapılacak bambaşka güzellikte, bambaşka bir dünya. O dünya bu dünya değil. Bunu siz Brodway'de oynayan Amerikalı aktörlere sorun, onlar da aynı şeyi söyleyecek'' ifadelerini kullandı.

"BAŞIMA BİR AŞK İŞİ AçTILAR, NE OLACAK BİLMİYORUM"
Oynadığı dizinin son bölümünde aşk acısı yaşayan Halo Dayı'nın, sevdiğine kavuşup kavuşamayacağı ile ilgili soruya ise Atasoy, ''Benim başıma bir iş açtılar ama ne olacak bilmiyorum. Gerçekten bilmiyorum'' dedi. Aşkınızdan New York'a gelmediniz yani sorusu üzerine Atasoy, ''Hayır hayır. Oradan kaçılır mı? çok güzel bir iş yapıyoruz orada. Sonuna kadar devam edeceğim. Bir ayağımız ama burada. Ne olacak, 11 saat.'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.