Özgür Özel'den emekli zammına 'ihanet' yorumu!

Özgür Özel'den emekli zammına 'ihanet' yorumu!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, emekli maaşına yapılan zamma tepki göstererek, "Bunun adı zam değil emekliye ihanet, yazıklar olsun" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu. En düşük emekli maaşının 12 bin 500 TL olmasına tepki gösteren Özgür Özel, iktidara sert sözlerle eleştirildi.

"MADEM GEÇİM YOK, SEÇİM VAR"

Emekli maaşına gelen zammı eleştiren Özel, erken seçim mesajı verdi.

Özel'in konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Sadece bir kaç ayda akaryakıta yüzde 30 zam, mobil haberleşmeye yüzde 65, elektrik yüzde 38 iğneden ipliğe her şeye zam geldi, bir tek asgari ücrete zam gelmedi. En düşük emekli maaşı 10 bin lira. 270 dolar. Yurt dışında söylüyorum tercüme hatası diyorlar. AKP geldiğinde 8 çeyrek alan en düşük emekli maaşı 2 çeyrek alamıyor.

Sayın Abdullah Güler açıkladı, 12 bin 500 lira. En düşük emekli maaşı 6 ay önce 25 kilo dana kıyma alıyor. Dün 16 kiloya düşmüştü, bugün yaptıkları sözde zamla 20 kiloya çıktı. Siz bugün emeklinin cebinden 5 kilo kıyma parası çalıyorsunuz. Bunun adı zam değil emekliye ihanettir, yazıklar olsun.

CHP olarak bu milleti bu cendereden kurtaracağız. Sadece zenginleri kayıran, yoksulu sömüren bu sisteme son verene kadar sizin için çalışacağız, sizin için mücadele edeceğiz. Bu ülkede ya yüzler gülecek ya da yüzleri güldürecek halkın iktidarı gelecek. Madem geçim yok, çok yakında seçim var."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.