Kaset iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü! Mustafa Sarıgül hakkında yeni iddia

Kaset iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü! Mustafa Sarıgül hakkında yeni iddia
Gezici Araştırma'nın sahibi Murat Gezici, CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül hakkında bomba bir iddia da bulundu.

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'e ait olduğu iddia edilen sosyal medyada yayılan pornografik içerikli bir video, gündemde geniş yer bulmuştu. Sarıgül ile ilgili çarpıcı bir iddia daha ortaya atıldı.

SARIGÜL'DEN SERT TEPKİ: "MONTAJ VE ŞANTAJ"

Sosyal medyada hızla yayılan video, kimin tarafından servis edildiği bilinmemekle birlikte, büyük bir yankı uyandırdı. Mustafa Sarıgül, video hakkında yaptığı açıklamada, "Hakkımda yayımlanan video montaj, şantaj, tehdit içeriklidir. Türkiye'nin en önemli ve güvenilir kriminal bilirkişi uzmanlarından gerekli inceleme raporlarını kamuoyuyla paylaşacağız. Bize ve aileme bu çirkin iftiraları atıp tehdit eden alçaklarla yargı önünde hesaplaşacağız" dedi. Ayrıca, "50 yıllık siyasi hayatımda çok zorluklarla ve engellerle karşılaştım ama böylesine aşağılık bir olayla karşılaşmadım" ifadelerini kullandı.

HUKUKİ MÜCADELE BAŞLADI

Sarıgül'ün avukatları, videoya yayın yasağı getirildiğini ve yapılan kriminal inceleme sonucunda videonun montaj olduğunun tespit edildiğini açıkladı. Bu gelişmelerin ışığında, video hala gündemdeki yerini korurken, Sarıgül hakkında dikkat çekici bir iddia daha ortaya atıldı.

GEZİCİ ARAŞTIRMA'NIN SAHİBİ MURAT GEZİCİ'NİN AÇIKLAMALARI

TV 100'de canlı yayına katılan Gezici Araştırma'nın sahibi Murat Gezici, Sarıgül'ün 30 yıldır siyasetin içinde olduğunu ve toplumun önemli konularına odaklandığı için isminin hiçbir zaman gündemden düşmediğini belirtti. Gezici, Sarıgül'ün 2028 yılında Cumhurbaşkanlığı için aday olabileceğini öne sürdü. Ayrıca, birilerinin 2028 Cumhurbaşkanlığı için siyaseti dizayn etmiş olabileceğini ve bu kapsamda Sarıgül'e sabotaj düzenlemiş olabileceğini iddia etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.