Emily in Paris 4. sezon ne zaman başlayacak? "Emily in Paris"in 4. sezonundan ilk fragman

Emily in Paris 4. sezon ne zaman başlayacak? "Emily in Paris"in 4. sezonundan ilk fragman
Netflix'in popüler dizisi "Emily in Paris", her sezonuyla büyük ilgi gördü ve geniş bir izleyici kitlesi oluşturdu. Şimdi, dizinin merakla beklenen 4. sezonunun yayın tarihi açıklandı ve ilk fragmanı yayınlandı. Peki, "Emily in Paris" 4. sezon ne zaman başlıyor? İşte detaylar...

Netflix, "Emily in Paris"in dördüncü sezonundan ilk fragmanı yayımladı ve yeni sezonun iki kısım halinde yayınlanacağını duyurdu. İlk beş bölüm 15 Ağustos'ta, geri kalan beş bölüm ise 12 Eylül'de Netflix'te olacak.

haber-fotografi-33.jpg

3. SEZONDA NELER OLDU?

Üçüncü sezon, Emily (Lily Collins), Gabriel (Lucas Bravo) ve Camille (Camille Razat) arasındaki karmaşık aşk üçgenine odaklanıyordu. İzleyiciler, Emily'nin Paris'teki maceralarını ve bu üçlü arasındaki duygusal gerilimleri büyük bir heyecanla takip etti.

haber-fotografi-35.jpg

4. SEZONDA NELER BEKLİYOR?

Yeni sezonun konusu oldukça heyecan verici. Sylvie (Philippine Leroy-Beaulieu), iş yerinde ve evliliği uğruna geçmişinden gelen zorlu bir ikilemle karşı karşıya kalırken, Agence Grateau ekibi personel değişiklikleriyle başa çıkmak zorunda kalıyor. Mindy (Ashley Park) ve grubu, Eurovision'a hazırlanırken bütçe sorunlarıyla mücadele ediyor. Emily ve Gabriel'in Michelin yıldızına ulaşmak için birlikte çalışmaları ise aralarındaki kimyayı gözler önüne seriyor. Ancak iki büyük sır, hayallerini tehlikeye atabilecek potansiyele sahip.

haber-fotografi-36.jpg

"EMİLY IN PARİS"İN FRAGMAN YAYINLANDI

Dizinin dördüncü sezonuna ait fragman, izleyicilere yeni sezonda neler bekleyebilecekleri konusunda ipuçları veriyor.

İşte, Emily in Paris'in 4. sezon fragmanı:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.