Kızıl Goncalar'ın 2. sezonu ne zaman başlayacak? Kızıl Goncalar yeni sezon yayın tarihi

Kızıl Goncalar'ın 2. sezonu ne zaman başlayacak? Kızıl Goncalar yeni sezon yayın tarihi
NOW Tv'nin milyonları ekran başına kitleyen reyting rekortmeni dizisi Kızıl Goncalar'ın ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Dizinin izleyicileri "Kızıl Goncalar ne zaman başlayacak" gibi soruların yanıtını araştırıyor. Peki, Kızıl Goncalar ne zaman başlayacak? Kızıl Goncalar yeni sezon tarihi ne zaman? İşte detaylar...

İlk sezonuyla büyük bir hayran kitlesi kazanan "Kızıl Goncalar" dizisinin merakla beklenen 2. sezon yayın tarihi nihayet açıklandı. Sezon finalinde Cüneyd'in babası Vahit'in dönüşü ve annesinin ölümünün ardındaki sırların ortaya çıkması, izleyicilerde büyük bir merak uyandırmıştı. Yeni sezonda neler yaşanacağı şimdiden heyecan konusu olurken, dizinin 2. sezon yayın tarihi netleşti.

haber-fotografi-9.jpg

CÜNEYD'İN MÜCADELESİ DEVAM EDİYOR

Sezon finalinde Cüneyd, babası Vahit'in dönüşüyle tüm düzeninin altüst olduğunu görmüştü. Vahit, Cüneyd'e annesinin ölümünün ardındaki sırları açığa çıkaracak önemli bilgiler vermişti. Bu gelişme, izleyicileri yeni sezonda Cüneyd'in nasıl bir tavır takınacağı ve babasına karşı nasıl bir mücadele vereceği konusunda meraklandırdı.

haber-fotografi-10.jpg

"KIZIL GONCALAR" 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Dizinin 2. sezon çekimlerine Eylül ayında başlanacak ve yeni sezonun ilk bölümü 30 Eylül'de ekranlara gelecek. İzleyiciler, bu tarih için şimdiden geri sayıma başladı.

haber-fotografi-11.jpg

2. SEZONDA NELER YAŞANACAK?

Yeni sezonda, ödüllü oyuncu Tolga Tekin'in dizideki etkisi artarken, iki oyuncunun diziden ayrılacağı duyuruldu. Ayrıca, diziye yeni bir kadın oyuncunun katılacağı açıklandı. Özgü Namal'ın canlandırdığı Meryem karakteri, hapishanede tanıştığı yeni bir arkadaşla izleyicilerin karşısına çıkacak. Bu yeni karakterin adı ve kim tarafından canlandırılacağı ise önümüzdeki günlerde netleşecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.