Yunan Bakan "Bir gece ansızın gelebiliriz" demişti! Bakan Güler'den yanıt geldi

Yunan Bakan "Bir gece ansızın gelebiliriz" demişti! Bakan Güler'den yanıt geldi
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Yunanistan Sağlık Bakanı Adonis Georgiadis'in Türkiye'nin hava kuvvetleriyle ilgili yaptığı açıklamalara yanıt verdi. Georgiadis'in "Bir gece ansızın Ankara'ya gelebiliriz" şeklindeki sözlerine Güler, "Turistik geziye gelsin" diyerek cevap verdi.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, AK Parti Grup Toplantısı öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yunanistan Sağlık Bakanı Adonis Georgiadis'in Türkiye hakkındaki açıklamalarına cevap verdi.

BAKAN GÜLER'DEN YANIT

Yunanistan Sağlık Bakanı Adonis Georgiadis, bir televizyon röportajında Türkiye'nin hava kuvvetlerini eleştirerek, "Türkiye havacılıkta sıfır. F-35'lerle Ankara'ya bir gece ansızın gelebiliriz" ifadelerini kullanmıştı. Georgiadis, bu açıklamanın ardından Yunanistan'ın güçlü ittifaklara sahip olduğunu ve Türkiye'nin sorun yaratan bir ülke olduğunu vurgulamıştı. "Böyle bir şey yaparız demiyorum çünkü böyle bir şey yapmak istemiyoruz ama bunu karşı taraf söyleyince gülüyorum" şeklinde eklemişti.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Yunan Bakan'ın bu açıklamalarına AK Parti Grup Toplantısı öncesinde gazetecilere verdiği demeçte yanıt verdi. Güler, Türkiye'nin yılda 60 milyon turist ağırladığını belirterek, "Yunan Bakan da buyursun gelsin, turistik geziye" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.