CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den anket açıklaması! İşte AK Parti ile CHP arasındaki fark

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den anket açıklaması! İşte AK Parti ile CHP arasındaki fark
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin oy oranlarıyla ilgili son anket sonuçlarını paylaşarak AK Parti ile aralarındaki farkı açıkladı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Bursa İl Başkanlığını ziyaret ettiği sırada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'borçlu belediyeler' açıklamalarına da yanıt verdi.

Ayrıca Özel, bir anket verisi de paylaşarak 4 puan önde olduklarını söyledi.

ERDOĞAN'IN BORÇLU BELEDİYELER AÇIKLAMASINA CEVAP

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Emeklilere faydanız dokunsun istiyorsanız talimat verin belediyeleriniz Sosyal Güvenlik Kurumu’na olan birikmiş borçlarını ödesinler. Şu anda belediyelerin borçlarıyla ilgili Hazine ve Maliye Bakanlığımız, kaynağında bu borçların tahsiline başlayacaktır. Öyle 25 kuruşa simit yok. Milletin varlığını değişik yerlerde harcamaya müsaade yok. Hazine ve Maliye Bakanlığı bunların tahsilini artık kaynağında yapacaktır" ifadelerini kullanmıştı.

Özel, bu sözlere sert bir şekilde yanıt vererek, "Belediyelerimize Erdoğan'ın talimatıyla darbe girişimi var. Parayı AK Partili harcamış bize ödetmek istiyorlar. Yapılacak ilk seçimlerde Türkiye'de iktidar değişecektir" dedi.

CHP'NİN OYU YÜKSELİYOR

Özel, masasında bulunan anket sonuçlarını paylaşarak partisinin oy oranlarındaki artışı açıkladı. Geçen aya göre CHP'nin oyunun yarım puan arttığını, AK Parti'nin ise yarım puan kaybettiğini belirtti.

Özel, "CHP yüzde 35,4 ile yine birinci parti, AK Parti yüzde 31 küsur bir oyla ikinci parti. Yerel seçimlerdeki 1,8'lik farkı her ay istikrarlı bir şekilde arttırarak şu anda 4 puana çıkarmış durumdayız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.