Kendini de devleti de zora soktu!

Kendini de devleti de zora soktu!
Barış Harekâtı sırasında biri esir, 10 Rum askerini öldürdüğünü iddia eden sonra da 'senayo' diyen Olgaç, Rumların hedefinde.

Başsavcı Kliridis konuyu Avrupa Parlamentosu'na taşıyacaklarını açıkladı  

Kıbrıs Rum Kesimi Başsavcısı Petros Kliridis, Kıbrıs Barış Harekâtı sırasında biri esir, 10 Rum askerini öldürdüğünü iddia eden, ancak daha sonra bu sözlerinin “senaryo” olduğunu söyleyen tiyatrocu Atilla Olgaç’la ilgili olarak mart ayında gelişmeler yaşanacağını açıkladı

Geçtiğimiz günlerde Rum Yönetimi lideri Dimitris Hrisofyas, Rum Başsavcısı Kliridis ile Rum Başkanlık Sarayı’nda bir toplantı yapmış ve Kliridis’e, Olgaç’ın sözlerinin değerlendirilmesi talimatını vermişti.

Konu hakkında Rum basınına açıklamalarda bulunan Kliridis, Atilla Olgaç’ın açıklamalarına önem verildiğine dikkat çekti. Konuyla ilgili doğrudan gelişmeler yaşanmayacağını ifade eden Kliridis, konunun önümüzdeki ayda uluslararası kurumları meşgul edeceğini belirtti. Başsavcı Kliridis, meselenin Avrupa Birliği (AB) Konseyi’yle Avrupa Parlamentosu’nun da (AP) gündemine taşınacağını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.