14 Şubat karşıtlarından eylem (MİZAH)

14 Şubat karşıtlarından eylem (MİZAH)
Kendilerini "Anti 14 Şubat Timi" olarak adlandıran eylemciler, İstanbul'da "Sevgililer Günü" karşıtı bir dizi eylem gerçekleştirdiler.

İlk olarak Şişli'deki Sosyete Manavı'nı basan yüzleri maskeli eylemciler burada açılan "Sevgililer Günü" standını yıkarak "Yeşilliklerde 14 Şubat İndirimi", "Sevgilisi için bir maydanoz alana, bir maydanoz da bizden", "Sevgililer Gününüz kutlu olsun, maksat yeşillik olsun", "14 Şubat'ınızı kutluyoruz, herşeye maydanoz oluyoruz" yazılı pankartları yırttılar.

Daha sonra Çağdaş Market'e giren eylemciler buradaki "14 Şubat dolayısıyla ekmeklerimiz indirimli" yazısını yırtarak yüzlerce ekmeğe el koydular ve gecekondu semtindeki fakirlere dağıttılar.

Eylemciler son olarak bir parfümeriyi bastılar ve "Sevgililer Günü" için indirimli satılan tüm parfüm ve deodorantları sıkıp kaçtılar.

Bu eylemlerini kameraya alarak görüntülerin yer aldığı cd'leri televizyonlara ve gazetelere gönderen "Anti 14 Şubat Timi" kutlama çılgınlıklarına karşı olduklarını belirterek "14 Şubat Sevgililer Günü adeta sevgiyi tüketim günü haline dönüştürüldü. Biz bütün güzelliklerin hızla erozyona uğrayarak metalaştığı günümüzde sevgi ve sevgilinin de tüketim malzemesi haline getirilmesine şiddetle karşı çıkıyoruz. Üstelik herkesin bu güne sevgilisiz girmemesini lanse ederek birçok gencimizin aşağılık duygusuna kapılmalarına yol açan bu anlayışı yıkmak istiyoruz" dediler.

Rıfat Yörük/Habervaktim.com/Mizah

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.