Sami Yusuf'tan Gazze'li çocuklar için şarkı

Sami Yusuf'tan Gazze'li çocuklar için şarkı
Dünyaca tanınan Müslüman sanatçı Sami Yusuf 'Palestine forever' adlı şarkısını Gazze'de zulüm gören çocuklar için besteledi. Şarkıyı dinlemek isteyenler, http://samiyusufofficial.com/ adresinden ücretsiz olarak indirebiliyor.

Üçüncü albümü yakında
Sanatçı Sami Yusuf 'kendine ait' yeni bir albümünün hazırlıklarını sürdürüyor. Yusuf, yeni albümün son rötuşlarını yaptığını, çok yakında piyasada olacağının müjdesini de veriyor. Yusuf, "albüm eserlerinin müzik, söz ve teknik kalitesinin en iyi seviyede olması için çok çalışıyoruz. Biraz da bu yüzden geciktik. Üçüncü albümde müzikseverler için seveceklerini düşündüğüm sürprizler var." diyor.

Bu arada sanatçı, Gazze'de zulüm gören çocuklar için bestelediği 'Palestine forever' şarkısının http://samiyusufofficial.com/ adresinden ücretsiz olarak indirilip dinlenmesine izin veriyor. Yusuf: "Bu benim 2002 yılında yaptığım bir parça. Gazze'de tekrar ızdırap başlayınca sayfamdan ücretsiz olarak indirebilsinler diye yer verdim. Resmî internet sayfamızı ziyaret edenler bu şarkıyı istedikleri biçimde değerlendirebilirler" diyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.