Recep İvedik kalın kaş modası başlattı (MİZAH)

Recep İvedik kalın kaş modası başlattı (MİZAH)
Kalın kaşlı maganda-zonta karakter Recep İvedik'ten etkilenen hanımlar, incelterek adeta görünmez hale getirdikleri kaşlarını tekrar doğal hallerine döndürmeye başladılar. Muhabirimiz Ökkeş Kalınkaş, Antalya'nın Kaş ilçesinden bildiriyor.

Sanatçı Şahan Gökbakar'ın canlandırdığı Recep İvedik karakteri ilk defa hayırlı bir işe hizmet etti. Şu anda ikincisi oynayıp seyirci ve hasılat rekorları kıran filmdeki kalın kaşlı maganda-zonta karakter Recep İvedik'ten etkilenen hanımlar, incelterek adeta görünmez hale getirdikleri kaşlarını tekrar doğal hallerine döndürmeye başladılar.

Kaşlarına saç ektirdi

Bu akımın ülkemiz sanat alemindeki ilk uygulayıcısı ise ince kaşlarından şikayetçi olan manken Ebru Şallı oldu. Kalın kaş modasına uyan Şallı, 'fue' adı verilen radikal bir yöntem seçerek kaşlarına saç ektirdi. Bu yöntemle mankenin saçlarının arka kısmından alınan saç kökleri kaşlarına nakledildi. (Bu bölüm gerçekten ciddi)

Recep İvedik'ten etkilenen akım ülkemizden sonra Hollywood'u da etkisi altına aldı. 'Kalın kaş modası'na ilk uyan Amerikalı ünlü bayan oyuncular Angelina Jolie, Kate Winslet, Madonna ve Natalie Portman oldu.

"Başka özellikleri taklit edilmesin"

Görüştüğümüz bazı vatandaşlar "kalın kaş" modasının doğallığa dönmek açısından faydalı olduğunu belirterek "ancak Recep İvedik'i taklit sadece kaşla sınırlı kalmalı. Maazallah toplum içinde geğirme, yellenme, küfür etme gibi özellikleri de modalaşırsa halimiz ne olur düşünemiyoruz" dediler.

Bu arada, kozmetik sektörü temsilcileri ve kuaförler Recep İvedik'e "ekmekleriyle oynadığı ve işlerini azalttığı" gerekçesiyle ateş püskürüyorlar.

Müzik dünyası ise bu hareketlenmeden memnun. Zira bugünlerde içinde "kaş" geçen "karadır kaşların ferman yazdırır", "kaşların karasına", "bir kara kaşın, bir kara gözün" gibi türküler çok istenip, çok dinleniyor.

Rıfat Yörük/Habervaktim.com/Mizah

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.