Polisler gençleri tiyatroyla bilinçlendiriyor

Polisler gençleri tiyatroyla bilinçlendiriyor
Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü'nde görev yapan polislerin oynadığı tiyatro, amirleri ve basın mensupları tarafından beğeniyle izlendi. 

Bir ailenin ilgisizliği nedeniyle uyuşturucu ağına düşen gencin hikâyesinin anlatıldığı Atatürk Kültür Merkezi'ndeki oyundan sonra Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay ile birlikte kürsüye çıkan İl Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan, görev alan bütün personelini kutladı. 

Antalya'da gençleri tuzağa düşürmeye çalışanlarla çeşitli yöntemlerle mücadele ettiklerini dile getiren Arslan, bunlardan biri olan tiyatro sayesinde 30 binden fazla kişiye ulaştıkları bilgisini verdi.

'Güller Solmasın, Analar Ağlamasın' kampanyası kapsamında bugüne kadar 85 bine yakın kişiyle bire bir temas kurulduğunu ve bağımlılık yapan maddelere karşı uyarıldıklarını belirten Arslan, "Bu kampanyada başka Antalya Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü olmak üzere birçok kurumun katkısı oldu. Geleceğimizin teminatı olan gençlerin iyi birer birey olarak yetişmesi hepimizin görevi. Biz bu görevin bir parçasını tiyatro ile gerçekleştirmek istedik. Umarım yüksek oranda faydaları oluyordur." diye konuştu.

Oyunun Almanya'da 5, Türkiye'de ise 108 defa sahnelendiği belirtildi. 

(CİHAN)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.