Ereğli'de sanat müziği ziyafeti

Ereğli'de sanat müziği ziyafeti
Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi ve İzmir Ereğlililer Derneği'nce düzenlenen Türk Sanat Müziği Konseri yeni faaliyete geçen Ereğli Kültür ve Spor Merkezi'nde yapıldı

Saat 20.00'da başlayan ve yaklaşık üç saat süren konsere Ereğlililer büyük ilgi gösterdi. Ereğli'li olan Hüseyin Sarısaltuk'un şefliğini yaptığı 75 kişilik koro ve saz ekibi, birbirinden güzel Türk Sanat Müziği şarkılarıyla dinleyicileri büyüledi. 

Ereğli Belediye Başkanı Ahmet Özdoğan, konser öncesi yaptığı konuşmasında, "Geçen yıl koromuz yine Ereğli'mize gelmiş ve Ereğli Lisesi Sosyal Faaliyetler Salonu'nda bir konser vermişti ve bu konserde bir söz vermiştik. Ereğli'ye yakışan bir kültür merkezini kazandıracağız demiştik. Ne mutluki bu yılki konseri sözümüzü tutarak yeni yaptığımız ve birçok ilde bile olmayan Ereğli Kültür ve Spor Merkezi'nde vermekten mutluluk duymaktayım." dedi.

İzmir Ereğlililer Derneği Başkanı Mesut Eroğlu ise "Başkanımız geçen yıl bir söz verdi ve bu yıl geldiğimizde bu sözün fazlası ile tutulduğunu gördük. Kendisini bir hemşehrisi olarak tebrik ediyorum. Bir Ereğlili olarak birçok ilde olmayan böylesine güzel bir tesisi Ereğli'ye kazandırdığı için Başkanımız Ahmet Özdoğan'a teşekkür ediyorum." dedi. 

Yapılan Konuşmaların ardından İzmir Ereğlililer Derneği Başkanı Mesut Eroğlu Başkan Özdoğan'a bir plaket verirken Ak Parti İlçe Başkanı Z. Abidin Topak ve Ahmet Özdoğan koro şefi Hüseyin Sarısaltuk ve Mesut Eroğluna çiçek verdi. Koro ve solo olarak seslendirilen Türk Sanat Müziği eserlerine salonun dolduran Ereğlililer de eşlik etti. (CİHAN)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.