İmbikten Damlalar'da şiirde ilham var

İmbikten Damlalar'da şiirde ilham var
Mehmet Nuri PARMAKSIZ tarafından hazırlanan ve sunulan, Türkiye Polis Radyosu’ndaki İmbikten Damlalar adlı şiir-edebiyat ve     kültür programında bu hafta (Salı gecesi- 3 Mart 2009- Programın başlama saati 21.05) “Şiirde İ

Programın Özel Konukları:

1- Ali Ural

2- Doç.Dr. Mehmet Önal

Programın, “Bir Şiir-Bir Şarkı” bölümünde, şiirlerinin okunmasını isteyen şairlerin, [email protected] adresine mail göndermeleri gerekmekte. Ayrıca programa canlı olarak katılmak isteyenlerin için telefon numarası: 0 312-230 61 81. (Programa katılmak için program başladıktan sonra 0312 230 61 81 nolu telefonu arayarak ad-soyad ve telefon numarasının yazdırılması gerekmekte.Program devam ederken, arayanlar içinden size dönüş yapılacak) Şiirlerini ve düşüncelerini faksla göndermek isteyenler 0 312 231 31 71 nolu telefona faks gönderebilir.

Ayrıca, Türkiye POLİS RADYOSU internet üzerinden, http://www.polisradyosu.net adresinden (http://www.polisradyosu.net/Webcanli.htm) ve uydu üzerinden de dinlenebilmekte.TÜRKİYE POLİS RADYOSU Ankara’dan FM 95.5 mhz, İstanbul’dan da 94.1 mhz yayın yapmakta. Yayın yapılan diğer illerin frekansı http://www.polisradyosu.net/fras.htm linkinden öğrenilebilir.

Bilginin, kültürün, şiirin, sanatın ve güzel Türkçemizin konuşulacağı bu program, şiiri ve edebiyatı seven herkese faydalı olmayı amaçlıyor.

İmbikten Damlalar adlı şiir-edebiyat ve kültür programını hazırlayan ve sunan Mehmet Nuri PARMAKSIZ, İMBİKTEN geçirilmiş DAMLALAR altında ıslanmak isteyen herkesi, Salı günleri, saat 21’den itibaren programı dinlemeye davet ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.