"Yabancıların Gözüyle Özbekistan" fotoğraf sergisi

"Yabancıların Gözüyle Özbekistan" fotoğraf sergisi
'Yabancıların Gözüyle Özbekistan' fotoğraf sergisi büyük beğeni topladı  

Özbekistan'ı ziyaret eden yabancıların çektiği amatör karelerden oluşan fotoğraflar başkent Taşkent'te sergilendi. " Yabancıların Gözüyle Özbekistan " konulu fotoğraf sergisinde ilginç kareler yer alıyor. 

Özbekistan Ticaret Odası (ÖTO) ve "Ekonomik Yorum" dergisi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen fotoğraf sergisinde, sadece ülkeyi gezmeye gelenlerin çektikleri kareler yer alıyor. Sergide yer alan tüm fotoğrafların ortak özelliği, amatör çalışma olması. Sergide daha çok Özbekistan'ın tarihi eserlerini yansıtan kareler göze çarpıyor.

Serginin açılışına kent sakinlerinin yanı sıra birçok ülkenin büyükelçilik mensupları ve Özbekistan'da faaliyet gösteren yabancı teşkilat temsilcileri iştirak etti. Birbirinden renkli kareler davetlilerden büyük beğeni topladı. Özellikle sergiyi gezen Özbekistanlılar, yabancıların gözüyle ülkeleriyle ilgili güzel fotoğrafların kendilerini çok memnun ettiğini söyledi. 

13 Mart'a kadar açık kalacak olan sergide aralarında Türkiye'nin bulunduğu 20 ülkeden 60'a yakın kişinin 200 dolayında çalışması sergileniyor.



(CİHAN)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.