Konya-Kars kitap kardeşliği

Konya-Kars kitap kardeşliği
Konyalı ve Karslı öğrenciler arasında kitap kardeşliği  

Kars'ın Digor ilçesinde yaşayan öğrencilerin mektupla kitap istemesi üzerine kampanya düzenleyen Özel Meram Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu öğrencileri, toplanan 500 kitabı Karslı öğrencilere gönderdi.

Digor'da Türk Telekom Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nda eğitim öğretim gören öğrenciler, okuyacak kitapları bulunmadığını belirten bir mektup yazarak, Meram Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu'na gönderdi. Mektubu alınca hemen harekete geçen okul yönetimi ve minikler, öğrenci arkadaşları için kitap toplama kampanyası başlattı. Kısa sürede sonuçlanan kampanya kapsamında 500'ü aşkın kitap toplandı. Toplanan kitaplar kargoya verilerek, Digor'a gönderildi.

Meram Abdullah Aymaz Koleji Müdür Yardımcısı Okay Baran, öğrencilerinin bu yardım severlikleri karşısında çok mutlu olduklarını ifade etti. Öğrencilerini duyarlılıklarından dolayı kutlayan Baran, "Kardeş seçtiğimiz sınır boyundaki okulumuzda okuyan minik yüreklerin isteklerine bir nebze de olsa cevap verebildiysek ne mutlu bize. Oradaki öğrencilerimizin de bu şekilde istekte bulunmaları bizleri ayrıca memnun etti." dedi. (CİHAN)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.