Demirel, 7 darbe daha istedi (MİZAH)

Demirel, 7 darbe daha istedi (MİZAH)
Darbeler tarihimizin şapkalı başrol oyuncusu Süleyman Demirel, Türkiye’de yedi darbe daha olması gerektiğini söyledi. 15 Mart Dünya Overlokçular ve Son Ütücüler Günü dolayısıyla Ankara Çıkrıkçılar Yokuşunda düzenlenen törenlere katılan Demirel, yapt

28 Şubat, 12 Mart, 27 Nisan, 27 Mayıs ve 12 Eylül adıyla beş adet nurtopu gibi darbe ve muhtıramız olduğunu hatırlatan Demirel “ancak içlerinde darbe bulunmayan yılın 7 ayı Ocak, Haziran, Temmuz, Ağustos, Ekim, Kasım ve Aralık bir kenarda mahzun mahzun beklemektedirler. Zinde güçlerimiz bu aylarımıza yetim evlat muamelesi yapılması uygulamasına derhal karşı çıkmalı ve şanslarını ilkönce haziran ayında denemelidirler. ” dedi.

Güniz Sokak’ta oturup beklemekten artık sıkıldığını belirten Demirel “tankların yolunu gözlemekten ve yeniden Cumhurbaşkanlığı hayali kurmaktan inanın helak oldum. Şanlı komutanlarımızın iktidarlarım döneminde bana sıkça uyguladıkları ‘haki’ muameleyi bu hükümetten de esirgemeyeceklerini umuyorum” diye konuştu.

Demirel konuşmasının sonunda bir gazetecinin “geçtiğimiz günlerde yaptığınız bir konuşmada 12 Mart ve 12 Eylül haricindekileri darbeden saymamıştınız. Niçin?” sorusuna şu cevabı verdi;

“Zira 12 Mart ve 12 Eylül ben iktidardayken olmuştu. Diğerleri olduğunda ben başta olmadığım için tam darbe sayılmaz. Zaten ben darbeye darbe demem darbe bana olmayınca…”

Rıfat Yörük/Habervaktim.com/Mizah

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.