Yaşlılar Haftası'nda CHP'ye anlamlı ziyaret (MİZAH)

Yaşlılar Haftası'nda CHP'ye anlamlı ziyaret (MİZAH)
Ankara Söğütözü'ndeki bir ilkokulun öğrencileri yakınlarındaki CHP Genel Merkezini ziyaret ederek 65 yaşın üzerindeki parti yöneticilerinin ellerini öpüp çiçek verdiler. Ancak Genel Sekreter Önder Sav'la yapılan röportaj başlamadan sona erdi. İşte bu ilgi

Ülkemizde her yıl 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası çeşitli etkinliklerle tüm yurtta sürüyor. Bu çerçevede dün resmi programların dışında farklı bir etkinlik gerçekleştirildi. Ankara Söğütözü'ndeki bir ilkokulun öğrencileri yakınlarındaki CHP Genel Merkezini ziyaret ederek 65 yaşın üzerindeki parti yöneticilerinin ellerini öpüp çiçek verdiler.

Büyüklük sırasına göre Genel Sekreter Önder Sav (72), Genel Başkan Deniz Baykal (71), Genel Sayman Mustafa Özyürek (70), Parti Meclisi Üyesi Birgen Keleş (70), Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen (69), Genel Sekreter Yardımcısı Algan Hacaloğlu (69) ve Parti Meclisi Üyesi Derviş Günday'ın (68) ellerini öpen ve tüm CHP'li yöneticilerin "yaşlılar haftası"nı kutlayan öğrenciler, 65 yaşın üzerindeki diğer parti yöneticileri hastanede tedavi altında olduklarından onlarla görüşemediler.

"Kovma bizi Önder Dede"

Öğrenciler ziyaret esnasında en yaşlı üye olarak 72 yaşındaki Genel Sekreter Önder Sav'la makamında bir röportaj yapmak istediler. Ancak röportaj daha ilk soruda başlamadan bitti. Minik öğrencinin "Önder dedeciğim, partinizde sizinle beraber kaç yöneticiniz 65 yaş maaşı denen yaşlılık maaşı alıyor ?" sorusuyla beraber kızarak ayağa kalkan Sav "sizi AK Parti Genel Merkezinden mi yoksa Vakit Gazetesi Ankara Temsilciliğinden mi yolladılar? Yoksa sen Aslan Değirmenci'nin oğlu musun?" dedi ve öğrenci heyetiyle başlarındaki öğretmenlerini kovdu.

Ağlayarak genel merkezden ayrılan öğrenciler "dede dedik bağrımıza bastık ama o bizi bir çikolata bile ikram etmeden kovdu. Ah dede, vah dede, sen neymişsin sen, ödevimizi yapamadık senin yüzünden..." dediler ve mahzun bir şekilde okullarına doğru yürüdüler.

Rıfat Yörük/Habervaktim.com/Mizah

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.