Kutsal emanetlerle ilgili sunum ve sergiye ilgi

Kutsal emanetlerle ilgili sunum ve sergiye ilgi
Kutsal Emanetler ile ilgili sunum ve sergiye Kahramanmaraşlılar ilgi gösterdi  

Kahramanmaraş'ta faaliyet gösteren Necip Fazıl Kültür ve Eğitim Vakfı tarafından Kutlu Doğum programı düzenlendi. Tarihçi Yazar Talha Uğurluel, 'Kutsal Emanetler' sunumu ve ünlü sunucu Reha Yeprem'in de şiirleriyle renk kattığı program Kahramanmaraşlılar'dan büyük ilgi gördü. 

Arsan Center'de düzenlenen programda öncelikle katılımcılar salon girişindeki Kutsal Emanetler Sergisi'ni gezdi. Yaklaşık 50 resmin yer aldığı sergiyi gezen konuklar, tabloların fotoğraflarını çekmeyi de ihmal etmedi. Vatandaşlar daha sonra Tarihçi Yazar Talha Uğurluel'in Topkapı Sarayı ve Kutsal Emanetler'le ilgili sunumunu büyük bir ilgiyle takip etti. Uğurluel'in ardından da Reha Yeprem, şiir, Nat-ı Şerif'lerle konuklara unutulmaz anlar yaşattı. Vakıf yöneticileri organizasyona gösterdikleri yoğun ilgiden ötürü katılımcılara teşekkür etti. 

Programa Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Kültür Turizm Müdürü Seydi Küçükdağlı, Ticaret Borsası Başkanı Mahmut Arıkan, Organize Sanayi Bölge Müdürü Kemal Karaküçük ve çok sayıda işadamı katıldı. 


(CİHAN)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.